Про використання коштів Міжнародного банку реконструкції та розвитку за 9 місяців 2014 року

Комунальне підприємство «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» надає інформацію про хід реалізації Проекту «Розвиток міської інфраструктури» за 9 місяців 2014 року, що фінансується за кошти Міжнародного банку реконструкції та розвитку.
Починаючи з 2012 року, генпідрядником ТОВ «Кіровоградєвробуд» проводилася заміна найбільш зношених та аварійних ділянок водопровідних мереж на нові поліпропіленові трубопроводи на ділянках від вул.Радянської до вул.Героїв Перекопу та від вул.Червоноармійської до вул.Західної загальною протяжністю 4891 м. Нова мережа введена на баланс ВУВКГ у вересні 2014 року. Освоєно коштів за даним контрактом — 8,423 млн. грн.
У серпні 2014 року були завершені роботи щодо реконструкції каналізаційних очисних споруд. На даний час проводиться підготовка до здачі даного об’єкту в експлуатацію шляхом подання до Державної архітектурно-будівельної інспекції України Акту про готовність об’єкта. Генпідрядником Консорціумом НВФ «Екополімер» (м.Харків, Україна) та ЗАТ «Екополімер-М» (Москва, РФ) були виконані наступні роботи: заміна компресорних установок, аераторів, ерліфтів, встановлення сучасних барабанних решіток, насосного обладнання, запірно-регулюючої арматури, придбано лабораторне обладнання. Освоєно коштів за даним контрактом — 13,189 млн. грн.
У вересні 2014 року, в результаті проведення додаткової закупівлі, було придбано екскаватор-навантажувач «JCB 3CX», вартістю 1,195 млн. грн.
У жовтні 2014 року, в результаті проведення додаткової закупівлі, було придбано каналопромивну машину «КО 503КП-10» на базі «МАЗ-5337», вартістю 1,225 млн. грн.
А.ЛЕВИЦЬКА, начальник управління