Поминання 50/2014

Поминання 50/2014































18 грудня минає 3 роки, як пішла у вічність дорога наша, люба матуся, бабуся, дружина — Ніна Григорівна ЯНЧЕВСЬКА

03.01.1936-18.12.2011 р.р.


Низько вклоняємося перед світлою пам’яттю ріднесенької матусі. У наших серцях назавжди залишиться біль і смуток непоправної втрати. Ні час, ні роки не зітруть у наших серцях найкращі спогади, любов і вдячність до Вас. Нехай Господь дарує Царство Небесне і вічну пам’ять. Хто пам’ятає, — пом’яніть добрим словом і щирою молитвою. Вічний спокій Вашій душі.


Діти, внуки, чоловік



13 грудня минає рік, як пішов з життя дорогий чоловік, батько, дідусь — Юрій Петрович КУЛЕША


Життя людське, мов тоненька нитка, обривається, зупиняючи людину на життєвій дорозі. Раптово пішовши в інший світ, Ти залишив по собі добру пам’ять. Тепла твого серця і душі вистачало для нас усіх. Ми ніколи не зможемо повірити в те, що навіки перестало битися Твоє турботливе серце. Плачуть за Тобою всі стежки, плаче дім, бо немає господаря в нім. Пам’ять про Тебе — чиста і світла — назавжди залишиться в наших серцях. Вічного Тобі життя у Царстві Небеснім та спокою Твоїй душі.


Вічно сумуючі дружина, син, невістка, онуки, теща, рідні та близькі



13 грудня минає рік, як пішов у вічність Юрій Петрович КУЛЕША


Земля Вам хай буде пухом і вічне Царство в Небесах. Вас ніколи не забудем — назавжди Ви в наших серцях.


Колектив магазину «Центрум»



10 грудня минуло 9 днів, як перестало битися серце дорогої, коханої дружини, люблячої матусі, дбайливої бабусі — Ганни Дмитрівни ДАНИЛЬЧУК


Якби змогла ти довше жити, — були б щасливі ми усі, але не в силах ми змінити Господню волю у житті. Тебе ми будем пам’ятати — була найкраща в світі ти. Таких, як ти, не забувають, таких лиш вічно пам’ятають. Царство тобі Небесне і вічний спокій, наша рідненька.


Сумуючі чоловік, діти, онуки



14 грудня минає 5 років, як немає з нами Георгія Васильовича ПЕЛЕШКА


Якби ти міг ще довше жити, — були б щасливі ми усі, але не в силах ми змінити Господню волю у житті. Таких, як ти, не забувають, таких лиш вічно пам’ятають. Царство Небесне і вічний спокій, наш рідненький.


Вічно сумуючі рідні



13 грудня — річниця світлої пам’яті Галини Миколаївни ШЕВЧУК


На душі — біль і жаль, і сум. Тебе немає і більше вже не буде. Та пам’ять буде вічно жити в наших серцях. Царство Небесне і Вічний спокій тобі, рідненька. Хто забув її, — згадайте, хто пам’ятає, — пом’яніть.


Чоловік, син, невістка, онук, сестра



1 декабря — 3 года светлой памяти Нины Алексеевны ФРАНЦЕВОЙ


Светлая и вечная память о тебе останется в наших сердцах. Царство тебе Небесное и вечный покой.


Горячо любящие твои дети