Легкоатлети розпочали підготовку до зимових стартів

Легкоатлети розпочали підготовку до зимових стартів

Змагання з бігу у закритих приміщеннях, порівняно з тими, що проводяться просто неба, мають свої особливості. Тож напередодні рейтингових обласних стартів і чемпіонату України новоградські легкоатлети перевірили свої сили на турнірі, що відбувся в Івано-Франківську, — розповів «Звягелю» тренер-викладач відділення легкої атлетики ДЮКФП Олександр УНІВЕРСАЛ.
Завдяки приїзду команд із Польщі та Молдови, тамтешній турнір пам’яті Заслуженого тренера України Антона Кривого став міжнародним. Юнаки та дівчата 1997-1998 років народження із західних регіонів України та ближнього зарубіжжя змагалися у 12 видах легкоатлетичної програми.
Новоград-Волинщину представляли сім спортсменів. Найкращі результати продемонстрували юнаки на дистанціях 200 і 400 метрів. Борис Ульянов — член збірної Житомирської області — у бігу на 400 метрів став переможцем, а на дистанції 200 метрів посів друге місце. У цих же дисциплінах Іван Зінчук фінішував відповідно другим і третім.
На дистанції 50 метрів із бар’єрами третє місце посіла Анастасія Бойко.
У бігу на 3 км третій результат продемонструвала Анастасія Ковальковська.
Дещо недотягнули цього разу до призової трійки, хоча і задніх не пасли Юлія Заінчковська та Анастасія Марчук. У Юлії — четверте місце на дистанції 800 метрів і п’яте — на 400-метрівці. В Анастасії — 4 місце на 200-метрівці.
У змішаній естафеті звягельська команда фінішувала четвертою.
Олег БРЮХАНОВ