Новоград-Волинський не забуває про своїх захисників — воїнів 30-ї окремої механізованої бригади

Новоград-Волинський не забуває про своїх захисників — воїнів 30-ї окремої механізованої бригади

Новоград-волинські волонтери продовжують збір допомоги для військових, які перебувають у зоні ведення бойових дій. У зимовий час наші земляки, які несуть службу на Сході України, особливо потребують засобів захисту та теплих речей для забезпечення гідного виконання своїх обов’язків.
Напередодні Дня Збройних Сил України, 4-5 грудня, за ініціативи міської влади, волонтерська група у складі Ігоря Саксіна та Наталії Бондаренко, яку очолив заступник міського голови Дмитро Ружицький, зібравши необхідні солдатам речі, відправилась на Херсонщину, в місце дислокації 30-ї окремої механізованої бригади. В ході поїздки нашим військовим було передано «буржуйки», маскувальні халати та сітки, балаклави, теплий одяг, термобілизну, медикаменти, продукти харчування і ще багато чого необхідного.
Повертаючись до Новограда-Волинського, волонтерська група привезла прапор міс­та з особистими підписами військо­вослужбовців 30-ї окремої механізованої бригади, який невдовзі буде передано в Музей бойової слави міського Палацу культури ім.Лесі Українки.
Дмитро Аркадійович висловлює щиру подяку всім, хто взяв участь в організації забезпечення потреб військовослужбовців, зокрема, керівникам підприємств, приватним підприємцям, керівникам управлінь та відділів міської ради, громаді міста. Та наголошує: «Сьогодні нашим обов’язком є надання як матеріальної, так і моральної підтримки нашим героям. Адже їм цього дійсно не вистачає. Поїздки з гуманітарною допомогою мають важливе значення для наших захисників. Адже солдати відчувають нашу підтримку, відчувають те, що вони не залишені один на один з усіма негараздами, які спіткали їх у ході виконання поставлених завдань. Висловлюю велику подяку командуванню та справжнім патріотам, які, незалежно від умов, виконують свій обов’язок із захисту кордонів нашої держави. Враховуючи складну суспільно-політичну ситуацію в країні, міська влада і надалі буде підтримувати благородну діяльність волонтерів та допомагати нашим захисникам у забезпеченні їх усім необхідним».
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради