Вітання 51/2014

Вітання 51/2014



















































19 декабря поздравляем с 75-летием Савелия Емельяновича ПОВОРОЗНЮКА


Желаем здоровья, долголетия, земных благ и добра.


Жена, дети, внуки Ванечка и Дашенька



20 грудня вітаємо з 55-річчям Таїсію Дмитрівну ГАРБОВСЬКУ


Від серця і душі бажаємо всміхатися так, щоб серце усміхалося, щоб квіти на дорозі уклонялися, щоб мир і злагода була в житті, щоб завжди і всюди було тільки свято, здоров’я і краси ми бажаємо тобі.


Люблячі чоловік, діти, внуки



17 грудня вітаємо Людмилу Олександрівну КОВАЛЕНКО з с.Мала Горбаша


У цей святковий світлий день, коли настав Ваш ювілей, ми щиро Вас вітаємо, добра і щастя Вам бажаємо. Хай обминають Вас тривоги, хай Бог дасть щастя на путі, хай світла, радісна дорога щасливо стелиться в житті. Тож не старійте і не знайте в житті ні смутку, ані бід. У серці молодість плекайте, живіть до ста щасливих літ! Бажаємо світлої радості й сили, ласкавої долі, добра і тепла. Щоб ласку Вам слало небесне світило, здоров’ям наповнила рідна земля.


З любов’ю чоловік, сини, невістки, внуки і всі рідні



22 грудня 60-ліття зустрічає Віра Василівна ЗАХАРЧУК з Ореп


Люба матусю, бабусенько мила, спасибі велике, що Ви нас зростили, що Ви нас любили, усім помагали, молились за нас, добра нам бажали. За руки робочі, за хліб на столі — спасибі Вам, рідна, уклін до землі.


Діти, внуки, рідні


 

17 грудня відзначила свій славний День народження Альонушка Анатоліївна ЛАВРИНОВИЧ


Бажаємо здоров’я — від води джерельної, багатства — від землі святої, неба голубого, хліба запашного, поваги від людей. Нехай волошками цвітуть літа прекрасні, нехай здійсняться тисячі бажань, щоб доля дарувала тільки щастя, жодних бід, ні крапельки страждань. Хай радість приносить тобі кожна година, від горя боронить молитва свята, щасливою буде твоя життєва стежина на многі, щасливі і щедрі літа.


З повагою і любов’ю до тебе твоя родина


 

Шановні новоград-волинці!


У переддень свята Святого Миколая наша центральна міськрайонна аптека №217 одержала повідомлення про річний загальнодержавний рейтинг економічних показників підприємств України. На основі науковообгрунтованої статистичної методології наша аптека зайняла 1-е місце у Житомирській області за сумою місць 4-х номінацій фінансово-господарської діяльності, та 12-те місце в Україні серед фаворитів фармацевтичних підприємств «Комунальне підприємство року 2014» «Золото рейтингу» таких як «Полтавфарм КП», «Ліки України — Київ», «Волиньфармпостач», «Кіровоград фармація». Це результат послідовної, системної роботи, нашого бажання бути чутливими до запитів людей, намагання їх приємно дивувати та випереджувати їх очікування. Ми націлені на довгострокову перспективу «навчання впродовж життя».

Якість ліків у нашій аптеці підтверджена часом! Вітаю наш великий, професійний креативний колектив, всіх жителів міста та району зі святом Святого Миколая та наступаючим Новим роком! Дякуємо всім, хто допоміг і допомагає зберегти для громади міста та району гарантоване лікарське забезпечення за всім переліком фармацевтичних послуг: міському голові Загривому В.І., голові районної ради Весельському Ф.В., 1-му заступнику міського голови Усенку М.Г., депутатам обласної ради — Борису В.М., Литвину П.М., Костюку В. А., Мартинюку М.І., Іванюку М.О., та багатьом відповідальним керівникам різних часів.

Нехай Новий рік принесе мир, стабільність, багато можливостей і здоров’я, які всі Ви використовуєте на користь нашій Україні!


Т.Р.САХНЕНКО, завідувачка підприємством ЦМРА №217, Заслужений працівник охорони здоров’я


 

19 ГРУДНЯ — ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ


Дорогі земляки! Любі діти, шановні дорослі! Від усієї душі вітаємо вас із Днем Святого Миколая — захисника, наставника і покровителя дітей.

Цей день першим із новорічних і різдвяних свят приходить у наші оселі та приносить до наших домівок світлу радість і добрі сподівання.

Щиро бажаємо, щоб цього дня Святий Миколай не обійшов жодної родини і жодної дитини. Зичимо вам миру, достатку та родинного затишку!


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови райдержадміністрації


 

19 ГРУДНЯ — ДЕНЬ АДВОКАТУРИ


Шановні адвокати Новоград-Волинщини! Щиро вітаємо вас із професійним святом — Днем адвокатури!

Бажаємо вам всіляких життєвих гараздів, нових професійних перемог, мужності і витримки у відстоюванні справедливості!


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови райдержадміністрації


 

20 ГРУДНЯ — ДЕНЬ МІЛІЦІЇ


Шановні працівники та ветерани органів внутрішніх справ Новоград-Волинського краю! Щиросердечно вітаємо вас із нагоди професійного свята.

Бажаємо вам міцного здоров’я, особистого щастя, добробуту, принциповості і наполегливості у служінні громаді. Нехай у ваших родинах завжди панують радість, достаток і злагода!


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови райдержадміністрації


 

22 ГРУДНЯ — ДЕНЬ ЕНЕРГЕТИКА


Шановні працівники енергетичної галузі Новоград-Волинщини! Прийміть найщиріші вітання із нагоди професійного свята!

Від вашої організованої, чіткої роботи залежить надійне забезпечення електричною енергією споживачів нашого краю, а відтак — розвиток економіки та повноцінне життя всього суспільства.

Бажаємо вам безаварійної роботи та впевненості у завтрашньому дні! Успіхів та благополуччя вам і вашим сім’ям!


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови райдержадміністрації


 

25 ГРУДНЯ — КАТОЛИЦЬКЕ РІЗДВО


Сердечно вітаємо всіх віруючих-католиків із Різдвом Христовим! Щороку яскраві промені різдвяної зірки несуть радість у кожну оселю, наповнюють душу любов’ю і теплом. Це день-спогад про диво народження у Віфлеємі Сина Божого Ісуса Христа.

Нехай же із першою різдвяною зіркою у ваш дім зійде Боже благословення, добробут, мир і злагода. Бажаємо вам міцного здоров’я і сімейного затишку.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови райдержадміністрації


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Миколу Семеновича ПРОНІНА — 19.12.1926 р.н.

Арсенія Парфиловича НЕСТЕРЧУКА — 21.12.1921 р.н.

Анастасію Георгіївну АГІЛЬБАЄВУ — 22.12.1926 р.н.

Віктора Григоровича АНОСОВА — 25.12.1926 р.н.

Петра Олександровича СОРОЧИНСЬКОГО — 19.12.1960 р.н.

Володимира Володимировича РЕПЛЯНЧУКА — 21.12.1963 р.н.

Олега Володимировича КОРЖИНЕВСЬКОГО — 23.12.1967 р.н.

Юрія Володимировича БАКАЛА — 25.12.1968 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни