www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 51/2014

19 Грудня 2014 | Оприлюднив: | 13 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Що пробували зрушити з місця Лебідь, Рак і Щука? А. Камінь. Б. Скриню. В. Віз. Г. Кравчучку.
  2. Радіостанція, яку можна слухати в Новограді-Волинському. А. «Моє радіо». Б. «Твоє радіо». В. «Ваше радіо». Г. «Наше радіо».
  3. Як звали Лиса з відомої казки І.Я.Франка? А. Іван. Б. Петро. В. Микола. Г. Микита.
  4. Який твір Т.Г.Шевченка починається словами: «На панщині пшеницю жала...». А. «Сон». Б. «Заповіт». В. «Катерина». Г. «Гайдамаки».
  5. Яка друга назва хвороби Боткіна? А. Ботулізм. Б. Цукровий діабет. В. Вірусний гепатит. Г. Туберкульоз.
  6. Місто, яке в 1845-1936 р.р. мало офіційну назву Тифліс. А. Баку. Б. Єреван. В. Тбілісі. Г. Кутаїсі.
  7. Столиця якої країни називається так само, як і сама країна? А. Ямайка. Б. Бразилія. В. Конго. Г. Руанда.
  8. Із яких зерен, спочатку пропарених, висушених, обжарених і очищених, виготовляється борошно толокно? А. Пшениці. Б. Жита. В. Ячменю. Г. Вівса.
  9. Яка мова є офіційною в західно-африканській країні Того? А. Англійська. Б. Французька. В. Іспанська. Г. Португальська.
  10. Хто з перечислених не є сином Ноя? А. Ламех. Б. Сим. В. Яфет. Г. Хам.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №51: 1. В. 2. Г. 3. Г. 4. А. 5. В. 6. В. 7. Б. 8. Г. 9. Б. 10. А. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.