Як дівчата хлопців перебороли

Четверо дівчат і троє юнаків захищали спортивну честь Новограда-Волинського на кубку України з вільної боротьби, що проходив у Броварах.
Із трьох юнаків жоден не наблизився до призової трійки, зійшовши з турнірної дистанції ще на ранніх стадіях змагань. Натомість у активі дівчат — вихід до фіналу й поєдинки за третє місце.
У фінальному поєдинку боролася Тетяна Лавренчук. Щоправда, суперниці, яка є чемпіоном світу у цій категорії, вона не змогла протидіяти й у підсумку посіла друге місце.
За крок до фіналу поступилася Світлана Рижикова. Цікаво, що у поєдинку за третє місце вона боролася з партнеркою по команді Юлією Лісовською. Світлана вийшла переможцем — третє місце, у Юлії — п’яте.
Цими днями місцеві борці вільного стилю спробували свої сили у спартакіаді школярів Житомирщини. Господарем змагань став Новоград-Волинський (спортзал ЗОШ №10).
У турнірі взяли участь 9 команд: 56 дівчат і 104 хлопці.
Серед наших земляків перші місця — у Сніжани Лісовської та Романа Чорномора.
Другі місця посіли Олексій Васильєв, Віталій Бондар, Денис Обух, Ігор Бриковець, Араїк Бурнутян, Каріна Чорномор, Олександра Матвійчук.
Бронзові призери — Денис Боровський, Карен Геворкян, Богдан Рейстровий, Віка Гарбузюк, Марина Туровець і Катерина Багрова.
Олег БРЮХАНОВ