Спорткомітет міста висуває дві кандидатури на нагородження орденом «Звягель»

10 грудня відбулося чергове засідання виконкому громадської організації «Спортивний комітет м.Новоград-Волинський». На ньому були розглянуті наступні питання:

  1. Пропозиції в номінаціях на нагородження лауреатів спортивного 2014 року міста Новограда-Волинського;

  2. Висунення осіб від ГО «Спортивний комітет м.Новоград-Волинський» для подання на нагородження відзнакою міста орденом «Звягель»;

  3. Реєстрація членів ГО «Спортивний комітет м.Новоград-Волинський».


Стосовно першого питання з пропозиціями виступили В.В.Постіженко, Г.Д.Данюк, С.М.Мельник, В.К.Савчук, О.С.Гордієнко, Ю.Л.Мірзабекян. Було прийняте рішення, за підсумками спортивного року висунути пропозиції управлінню у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради провести міський урочистий захід «Лауреати спортивного 2014 року» з нагородженням у наступних номінаціях: «Кращий спортсмен року»; «Краща спортсменка року»; «Кращий спортсмен (ка) року» (у вікових групах до 10 років, 11-14 років, 15-17 років, студентська молодь); «Кращий спортсмен (ка) року» (силові види спорту, єдиноборства, ігрові види спорту); «Краща команда з ігрових видів спорту»; «Сенсація року»; «Сила духу»; «Спортивна слава міста»; «Кращий спортивний журналіст року»; «Меценат року у галузі спорту».
Також були висунуті дві особи для подання на нагородження відзнакою міста орден «Звягель». Це — Віктор Якович Ісакован та Світлана Рижикова.
Хто бажає вступити в ГО «Спортивний комітет м.Новоград-Волинський», — довідки за телефоном: 093-652-49-52.
В.ПОСТІЖЕНКО, голова ГО «Спортивний комітет м.Новоград-Волинський»