Чотирнадцять трико — майбутнім чемпіонам

Чотирнадцять трико — майбутнім чемпіонам

Вихованці школи вільної боротьби з року в рік примножують спортивну славу Новограда-Волинського перемогами на найвищому рівні. Успіхи приходять до молодих спортсменів, як завдяки їхній власній наполегливості й таланту, поєднаних із працею тренерів, так і завдячуючи допомозі спонсорів, котрі поповнюють матеріально-технічну базу інвентарем і спортивним одягом. Черговим прикладом такої допомоги стало вручення чотирнадцяти трико (борцівський одяг) вихованцям секції вільної боротьби, які тренуються у спортивному залі сьомої школи.
Спортивний одяг для молодих борців придбав і передав депутат обласної ради, головний лікар Новоград-Волинського міськрайТМО Василь Борис.
«Бажаю, щоб вас оминали травми, і ви досягали перемог, — звернувся до молоді Василь Миколайович. — Дуже похвально, що ви маєте час і бажання займатися спортом. А значить, зростатимете сильними, здоровими і не будете нашими пацієнтами».
«Кожному депутату обласної ради виділяється певна сума коштів для потреб округу, — пояснив Василь Борис. — У 2014 році за ці кошти, зокрема, було придбано футбольну форму для вихованців ДЮКФП, медичне обладнання — для центру первинної медичної допомоги міста, а також — хірургічні інструменти для відділень лікарні».
Додамо, що на спортивній базі сьомої школи вільною боротьбою займається близько сотні дітей.
Олег БРЮХАНОВ
Фото Сергія ЩУРУКА