Привезли настрій захисникам на Херсонщину

Привезли настрій захисникам на Херсонщину

Працівники гарнізонного Будинку офіцерів навряд чи могли уявити, що з концертом для підтримки бойового духу захисників їм доведеться їхати туди, де неподалік стріляють і вбивають. Втім, нещодавно вони повернулися з поїздки на Херсонщину, де нині дислокуються наші військові. Возили туди гуманітарну допомогу, творчість і гарний настрій.
Впродовж тижня із концертами творча делегація з Новограда-Волинського об’їздила декілька населених пунктів: смт.Іванівку, с.Українське, смт.Сивашське, смт.Нижні Сиракози, с.Шотівку Херсонської області. Спілкувалися не лише із земляками, котрі боронять кордони України, а й з місцевим населенням. Як розповіла методист Будинку офіцерів Анжеліка Струс, вона разом із колегами були вражені надзвичайно теплим прийомом на Херсонщині. Люди там досить патріотичні, жваво реагували на українські пісні і просили, щоб армійці не залишали їх землі. Кажуть, що так вони відчувають захист, а тим, у кого інша думка, і хто цьому не радий, бажають шукати долі де-інде, а не в Україні…
У складі творчої делегації з Новограда на Херсонщині побували старший солдат Ольга Войцеховська, керівники гуртків Будинку офіцерів: Анастасія Заєць, Вікторія Уварова та Тетяна Шилова, гурт народної пісні «Ясени», вокальний квартет «Надслучанські дзвони» та військовий духовий оркестр з’єднання. Артисти побачили своїх, підняли настрій, привезли привіти від рідних і подяки за небайдужість. Поза сумнівом, такі візити допомагають нашим захисникам, адже їх рідна домівка залишилася далеко, а будь-яка звістка з рідного краю — надзвичайно важлива.
Юлія КЛИМЧУК