«Леся» стала фабрикою з виробництва новорічних див

«Леся» стала фабрикою з виробництва новорічних див

Колектив швейної фабрики «Леся» до свят готувався заздалегідь. Дуже багато працівників взяли участь у благодійній акції до свята Миколая: приносили подарунки, щоб потім подарувати їх підшефній малечі з обласного Будинку дитини. Сказано — зроблено: 19 грудня Миколай з «Лесі» поїхав туди, де його дуже чекали.
Ті, хто був у Будинку дитини, знають, як радіють тут малята, коли до них приходять гості. Переступивши поріг закладу, кожен переконується у значенні людської уваги для тих, кому понад усе в житті бракує батьківської любові. Тому тут вас найперше зустрінуть маленькі рученята, розгорнуті для обіймів, а сумні дитячі оченята спалахнуть сонячними промінчиками у відповідь на тепло вашої душі.
Так сталося і з представниками колективу фабрики «Ле­ся». За словами працівників, приємно було спостерігати, як у свято до малечі вишикувалася ціла черга меценатів із подарунками. До речі, на «Лесі» подарунків зібрали стільки, що машині довелося двічі їх привозити: солодощі, підгузки, іграшки…
Привітала «Леся» зі святом і свою найменшу підопічну — Лесечку Федоренко. Нагадаємо, що фабрика цього року ініціювала оригінальну акцію: для новонародженої дівчинки, котру батьки назвуть Лесею, шефи пообіцяли подарунки й опіку підприємства. Щасливий бонус виграла сім’я Федоренків, котра тепер має надійну підтримку в особі керівництва фабрики.
Ініціювали на фабриці також свято для дітей своїх працівників. У неділю, 28 грудня, об 11 годині, для них відбудеться новорічний ранок у Палаці культури. Організатори обіцяють насичену святкову програму із Дідом Морозом, конкурсами і подарунками.
Юлія КЛИМЧУК
Фото Сергія ЩУРУКА