Як Миколай приходив до партнерів «Hugo Boss» — на ТОВ «Новотекс»

Як Миколай приходив до партнерів «Hugo Boss» — на ТОВ «Новотекс»

\"ЯкЗ 2006-го року у Новограді-Волинському працює ТОВ «Новотекс» (німецької групи компаній «Др. БОк і Партнери»). Нині — це одне з провідних підприємств України з обробки текстилю. Окрім обробки тканин, сушки та фарбування, тут у роботі застосовують спеціальні ефекти: висвітлення окремих частин виробів, ефекти «поношеної» чи «рваної» тканини тощо. Окрім стильного вигляду, ця спеціальна обробка додає виробам високої якості. Ось чому «Новотекс» має партнерів серед виробників одягу не лише в Україні, а й у Німеччині, Франції, Бельгії, Польщі, Угорщині.
Серед клієнтів «Новотексу» — чимало відомих світових брендів: «Hugo Boss», «Brax», «Pioneer», «Otto Kern», а також — провідні українські виробники: «Lagrand», «Бембі», «Відіван», «Одягайко». Окрім фабрики у Новограді-Волинському, німецька група «Др. Бок і Партнери» має швейні виробництва у Червоноармійську та Полонному (Хмельницька область). Втім, робота — роботою, а на свято Миколая на усіх цих підприємствах керівництво вже вкотре організувало святкування для дітей працівників.
\"ЯкТут переконані, що новорічні свята — це час для приємних несподіванок. Тому 18, 19 та 20 грудня підготували вдосталь сюрпризів для дітей, котрі з нетерпінням чекали на Миколая. Окрім Чудотворця, на свято запросили мультяшних улюбленців Лунтіка, Мілу та клоунів.
Дітвора була цьому ней­мовірно рада, адже разом із солодкими подарунками, запрошені герої подарували дітям святкові фуршети, конкурси, шоу мильних бульбашок, фотосесії з казковими персонажами, дискотеки зі святковою ілюмінацією та димовим ефектом. Двогодинне свято приємно перевершило усі очікування дітей та їх рідних, хоч і відбувається свято вже не перший рік поспіль.
Цього року колектив «Новотексу», де нині працює 60 працівників, вирішив не проводити новорічний корпоратив, а зекономлений новорічний бонус переадресувати на потреби військових. До речі, на підприємстві роблять це не вперше, допомагаючи армії та сім’ям військових. Таким чином демонструють приклад усім іншим: як у складний час потрібно гуртуватися і підтримувати один одного, бо свята — це чудовий привід для добрих справ.
Юлія КЛИМЧУК

\"Як \"Як