Вітання 1/2015

Вітання 1/2015



































1 января празднует юбилей наилучшая мамочка — Елена НЕЧКИНА


Прекрасно, замечательно, чудесно! И если что-то и кому-то интересно, то мы скажем, что сегодня наша Мама родилась. Счастья сдерживать не станем, поцелуем в щёчку маму, пожелаем много лета, посмотреть ещё полсвета. Краски, радугу, закаты и поменьше сладкой ваты. Опять за праздничным столом собрались мы, опять звенят бокалы в шумном гаме. Сегодня все слова и все стихи мы посвящаем самой лучшей — нашей маме. Пускай ход времени тебя не беспокоит, сквозь пальцы утекая, как вода. Мы видим лишь твои глаза и душу: одни — ясны, другая — молода. Ты любишь смех, а мы — как ты смеёшься. Дари улыбку ты почаще нам, назло любым невзгодам и напастям, болезням, каверзам, печалям и врагам! Разнообразной будь — ведь это очень важно, обыденности руша прочные оковы. А если ошибёшься, то не страшно — поддержку оказать всегда готовы. Немного эгоизма пожелаем. Поверь, тебе его чуть-чуть не повредит. Ведь только тот, кто счастлив сам, мы точно знаем, других способен счастьем одарить. Красивых слов простых насобирали мы букет, его тебе на праздник мы подарим. На свете мамы лучше, знаем, нет и крепко-крепко обнимаем!


Твои любящие сыновья Алёша и Саша



6 січня — 60 Надії Степанівні ДЕМЧУК!!!


Мила моя матуся! Серед низки буднів з усіма проблемами, турботами і суєтою я не встигаю сказати тобі, як я тебе люблю. Знай, що я думаю про тебе, коли здійснюю хороші вчинки, в надії, що ти б мною пишалася. Я думаю про тебе, коли доводиться червоніти за себе перед кимось, відчуваючи провину і перед тобою. Я думаю про тебе, коли мені страшно чи боляче і коли мені добре. Навіть, якщо я не дзвоню тобі кожен день, знай, що все, що зі мною відбувається, я ділю це з тобою також, як і колись цей світ ти розділила зі мною. Поки ти поруч, я все зможу! Я хочу, щоб ти була здорова і щаслива! З ювілеєм, моя ЄДИНА!



1 січня святкує золотий ювілей наша дорога матуся, кохана дружина та любляча донька — Наталія Володимирівна ЛІЩУК


Нехай цвітуть під небом синьооким ще довго-довго дні й літа, а тиха радість — чиста і висока, щоденно хай до хати заверта. Бажаємо здоров’я, сонця у зеніті, любові, доброти і щастя — повен дім. Нехай у серці розкошує літо і соняхом квітує золотим. Хай постійний успіх, радість і достаток сиплються до тебе, немов вишневий цвіт. Хай життєвий досвід творить з буднів свята, а Господь дарує довгих-довгих літ. Дякуємо тобі, що ти у нас є.


З любов’ю дочка Ірина, чоловік Іван та мама Ніна Григорівна



ПОДЯКА


Щира подяка добрим людям з добрим серцем — начальниці УПСЗН Шутовій Ларисі Валентинівні, економісту Правило Володимиру Володимировичу, заступнику начальника УПСЗН і приватному підприємцю Пономаренку Сергію Миколайовичу, що швидко і організовано зробили мені ремонт будинку, поставили вікна, вхідні двері, побілили, поклеїли шпалери. Приємно поглянути і хочеться жити. Хай вас Бог береже.


З великою повагою О.А.Семчук, учасник ВВВ, інвалід І групи


 

ВІТАЄМО ВАС З НОВИМ 2015 РОКОМ ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!


Рік, що минає, був непростим і водночас переламним у житті кожного українця, він приніс нам багато змін, трагічних подій, змусив задуматися над переосмисленням вічних цінностей, насамперед, життям — яке є безцінним. Та, незважаючи на усі негаразди, ми все витримали, спільними зусиллями нам вдалося впевнено й гідно пройти і через радісні події, і через драматичні випробування.

Нехай же новий 2015 рік принесе у ваші домівки затишок, спокій та добробут, стане роком миру, злагоди і процвітання. Нехай світло Різдвяної зорі осяє кожну домівку щастям і любов’ю, запалить у ваших серцях вогонь віри, надії та оптимізму.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови райдержадміністрації


 

3 СІЧНЯ — ДЕНЬ ВИЗВОЛЕННЯ МІСТА ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ


Дорогі земляки! Шановні ветерани! Прийміть найщиріші вітання з нагоди 71-ї річниці визволення міста від фашистських загарбників.

Цей світлий і водночас сумний день, який має особливе значення як для тих, хто ціною власного життя та здоров’я переміг ворога у боротьбі за мирне небо для українського народу, так і для прийдешнього покоління.

Низький уклін та щира вдячність доблесним захисникам Новограда-Волинського! Бажаємо вам міцного здоров’я, довголіття, радості та добробуту! Та щиро віримо, що уже зовсім скоро у нашій країні знову запанує мир та злагода!


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови райдержадміністрації


 

У складних умовах на Сході нашої держави, у 2014 році, жителі Східного регіону України зазнали чимало життєвих труднощів та перешкод. Багато сімей, покинувши свої домівки, залишивши роботу, друзів, змушені були шукати притулку в незнайомих містах, зокрема, у Новограді-Волинському.

Тож нехай новий 2015 рік та Різдвяні свята принесуть мир на українську землю та злагоду, гарний настрій, приємні зміни у ваші родини! А усі негаразди нехай залишаться у минулому.


Члени координаційного штабу з питань розміщення громадян, які прибувають з тимчасово окупованих територій і районів проведення АТО


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Михайла Анатолійовича ЧАЮКА — 01.01.1944 р.н.

Василя Миколайовича МАТВІЙЧИКА — 01.01.1948 р.н.

Владислава Олександровича МАТВЄЄВА — 02.01.1928 р.н.

Михайла Тарасовича БУЩЕНКА — 02.01.1942 р.н.

Василя Степановича ОПАНАСЮКА — 03.01.1942 р.н.

Олексія Яковича ДМИТРЕНКА — 04.01.1927 р.н.

Олександра Володимировича КЛАВДІЧА — 05.01.1954 р.н.

Сергія Мартиновича ІВАНЦОВА — 08.01.1919 р.н.

Йосипа Михійовича КОВАЛЬОВА — 08.01.1924 р.н.

Миколу Григоровича АРТЕМЕНКА — 03.01.1951 р.н.

Олександра Федоровича ЧЕРНЯШУКА — 03.01.1954 р.н.

Андрія Андрійовича САРГАНА — 06.01.1960 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни