Пригоди в чарівному королівстві

Пригоди в чарівному королівстві

«У цій історії є все: і добро, і злі чари, і дружба, і справжнє кохання…».
У минулі вихідні в Палаці культури ім.Лесі Українки відбулася казкова новорічна вистава, яку подарував глядачам народний аматорський та молодіжний театр. Цікавий сюжет був повчальним для дітей, адже дуже важливо навчитися по-справжньому дружити, шукати вихід із складних ситуацій і, звичайно, бути добрими і вміти пробачати. Герої казки порадували глядачів музичними номерами, яскравими костюмами та гарною грою. Чудові танцювальні номери підготували вихованці народного дитячого хореографічного ансамблю «Веселка» (керівник — Катерина Рудакова). Після вистави дітки з задоволенням спілкувалися і фотографувалися з казковими героями. На питання хто сподобався найбільше, відповідали по-різному:
Маринка, 7 років: Мені всі сподобалися, окрім злої відьми. Але в кінці вона все зрозуміла і попросила вибачення, і я з нею, навіть, сфотографувалася.
Максим, 4 роки: Всі гномики були дуже гарні. В мене теж є такий костюм, і наступного року я теж стану гномиком.
Оксана, 26 років: Все було дуже яскраво, феєрично. Ми з родиною отримали велике задоволення. Побільше б таких заходів у нашому місті.
В.Ольшевський: У деяких моїх вихованців ця вистава була дебютною, і я задоволений результатом. Найкращий критик для нас — це глядач, а сьогодні я бачив багато посмішок і радість у дитячих очах. Отже зі своєю роботою ми впорались.
На цьому казкове свято не закінчується. Палац культури запрошує гостей на дитячу виставу «Пригоди в чарівному королівстві» 10 січня, о 14 годині. А також пропонує завітати на «Казковий мультконцерт» 14 січня, о 15 годині. Нехай казка у вашому житті ніколи не закінчується. Веселих свят!
Ірина КРАСЄВА