Оголошення

Нагадуємо, що розпорядженням міського голови № 181(0) від 07.08.2014 р. «Про додаткові заходи безпеки» у місті заборонено використання піротехнічних засобів (феєрверків) до моменту завершення АТО. У разі порушення вимог зазначеного розпорядження, винні особи будуть притягнуті до адміністративної відповідальності за ст.195-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення {Порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів), санкція якої передбачає стягнення у вигляді штрафу в розмірі від 595 грн. до 1020 грн. з конфіскацією піротехнічних засобів. (ч.1)
Тож ми закликаємо мешканців і гостей міста утриматися від використання салютів, феєрверків та інших піротехнічних засобів під час новорічних та різдвяних святкувань!


У Новоград-Волинському міськрайонному відділі Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області працює «телефон довіри» 5-22-95, за яким ви можете звернутись щодо актуальних питань діяльності підрозділу або виявлення фактів проявів корупції працівниками ДСНС. Окрім того, ви маєте можливість звернутися з вищезазначених питань до сектору з питань запобігання та виявлення корупції Управління ДСНС України у Житомирській області за міським контактним номером: (0412) 48-03-47.
Прийом громадян з особистих питань керівництвом Новоград-Волинського міськрайонного відділу здійснюється щоденно, з 9.00 до 17.00, крім вихідних та святкових днів, за адресою: м.Новоград-Волинський, вул.Соборності, 22. Цілодобово можна звернутись за телефоном «101». Усі заяви та повідомлення, що знаходяться в компетенції органів ДСНС, будуть розглянуті у визначені законодавством терміни».