Шкільні команди з Городниці й Кикови лідирують у волейболі

Фінальні змагання з волейболу серед юнаків та дівчат ЗОШ І-ІІІ ступенів були проведені в залі Пилиповицької ЗОШ. Переможці зональних змагань — юнаки Городницької, Орепівської, Пилиповицької, Токарівської ЗОШ та Слободороманівської гімназії — в очних поєдинках виявляли переможців турніру.
У фіналі зустрілись команди Городницької (вчитель Ксенз О.А.) та Орепівської (вчитель Шокур Г.І.) шкіл, які на шляху до фіналу перемогли своїх суперників з однаковим рахунком 2:0. У вирішальному поєдинку команда Городницької ЗОШ продемонструвала комбінаційну атакуючу гру і заслужено перемогла — 2:0.
У зустрічі за третє місце юнаки Токарівської ЗОШ (вчитель Чижевський Ю.П.) перемогли команду гімназистів зі Слободи Романівської з рахунком 2:0.
Кращими гравцями змагань визнано: Василя Талька, Владислава Ксенза, Антона Нагірняка з команди Городницької ЗОШ та Вадима Ящука з команди Орепівської ЗОШ.
У змаганнях серед дівчат у фінальну стадію вийшли команди Киківської, Киянської, Городницької, Новороманівської, Токарівської та Ярунської шкіл.
Не залишила шансів суперникам досвідчена команда Киківської ЗОШ (вчитель Подоляк О.М.), яка перемогла дівчат із Киянської і Городницької ЗОШ у попередніх іграх та у фіналі — школярок з Ярунської ЗОШ (вчитель Горблюк В.В.) — з однаковим рахунком 2:0.
У зустрічі за третє місце переконливу перемогу над суперницями з Токарева здобула команда Городницької ЗОШ.
Кращими гравцями у дівчат визнано: Юлію Рибак — Киківська ЗОШ, Оксану Деревняк — Ярунська ЗОШ та Олену Ясінську — Городницька ЗОШ.
Новоград-Волинський РМЦ