3000 очок — у загальний залік міста і району

3000 очок — у загальний залік міста і району

За підсумками 2014 року боксери і кікбоксери — вихованці міської ДЮСШ та ДЮСШ Новоград-Волинської районної ради — у загальному підсумку принесли місту та району понад 3000 очок, що є найкращим результатом у Житомирській області. Загалом місцеві боксери і кікбоксери взяли участь у понад 20 різноманітних турнірах і чемпіонатах із боксу, кікбоксингу і змішаних єдиноборств.
Відзначимо, що в місті набирають популярність серед молоді заняття грепплінгом, тобто, змішаними єдиноборствами.
А головною місцевою боксерською подією року, що минає, став чемпіонат Житомирської області з боксу, адже в Новограді він проходив уперше. У змаганнях брали участь понад 250 спортсменів.
Варто згадати про кращих спортсменів 2014 року.
Бокс: районна ДЮСШ — Вадим Голуб (с.Сусли), Віталій Тетірко (с.Сусли) — тренер О.Нагорнюк; міська ДЮСШ Олексій Плісак, Артур Михнюк, Іван Зембицький, Кирил Кострицький, Максим Красицький. Тренер І.Саулевич.
Кікбоксинг (СК «Вулф»): Олександр Бойко, Владислав Самолюк, Кирил Маркечко, Микола Михайлюк, Олександр Гнесь, Максим Янович. Тренери: С.Венгер, С.Шостак.
Під егідою міської федерації боксу на чолі з президентом Леонідом Плісаком до занять спортом також залучаються учні школи-інтернату. Для них та їхніх однолітків було організовано новорічний ранок та солодкі святкові подарунки.
Користуючись нагодою, федерація боксу міста Новограда-Волинського, СК «Євробокс» та СК «Вульф» вітають усіх спортсменів міста, району з новорічними та різдвяними святами, бажають здоров’я, щастя, нових спортивних досягнень!
Власна інформація