Чергові медалі важкоатлетів

Чергові медалі важкоатлетів

З 26 по 28 грудня 2014 року у м.Луцьк відбувся відкритий чемпіонат України з важкої атлетики товариства «Динамо» серед юнаків та дівчат 2000 р.н. і молодших. У складі збірної команди Житомирської області, яка вже традиційно бере участь у юнацьких змаганнях, внесених до всеукраїнського календаря змагань з важкої атлетики, змагались на помості Луцька 10 спортсменів з міста Новоград-Волинський та Новоград-Волинського р-ну. Дані змагання були у наших спортсменів останніми в 2014 році, тому всі вони хотіли показати свої кращі результати і у вигляді медалей та дипломів зробити собі подарунки до Нового року. На жаль, не всім вдалось завоювати нагороди, але хлопцям та дівчатам вдалося покращити свої спортивні результати. А це вже і є власна особиста перемога.
\"Чергові

З черговими медалями з чемпіонату України повернулися: Денис Юрін — 2 місце, Олег Ніколаєнко — 2 місце, Олександр Плохатюк — 1 місце, Ганна Романчук — 1 місце.
Двох кілограмів до третього місця не вистачило Олександру Ковальчуку. Він у ваговій категорії до 38 кг у поштовху не зумів зафіксувати штангу вагою 40 кг та, залишивши за собою у цій вправі 38 кг, а в сумі двоборства — 66 кг, посів серед 27-ми спортсменів почесне 5 місце.
Також хочу відмітити Андрія Червякова, Сергія Осташевського та Андрія Андрєєва.
Маючи нагоду, хочу привітати всіх з Новим роком та Різдвом Христовим та побажати любові, тепла, добра, радості, Божого благословення та щастя. Нехай Новий 2015 рік буде щедрим на цікаві події, нові досягнення та професійні перемоги.
В.ПОСТІЖЕНКО, президент федерації важкої атлетики Житомирської обл.