Поминання 3/2015

Поминання 3/2015































15 січня — 9 днів світлої пам’яті Михайла Миколайовича СКОРИКА


Якби ти міг ще довше жити, — були б щасливі ми усі, але не в силах ми змінити Господню волю у житті. Таких, як ти, не забувають, таких лиш вічно пам’ятають. Царство Небесне і вічний спокій.


Сумуючі дружина, діти, онуки



7 січня зупинилося серце Андрія Купріяновича САРГАНА


Прости, що не змогли тебе спасти, прости, що не змогли тобі допомогти. Якби ти міг ще довше жити, — були б щасливі ми усі, але не в силах ми змінити Господню волю у житті. Вічний спокій твоїй душі.


Сумуючі дружина, сини, онуки



Забути не в силі, вернути не в змозі...


18 січня — рік, як раптово обірвалося життя нашого рідного батька, дідуся, прадідуся — Григорія Івановича ШАПРАНА


Дорогий наш! На цій землі залишилися найближчі Вам люди. Цей спомин — проводи Вашої душі у Царство Небесне. Вічний біль наш і вічна пам’ять.


Сумуючі рідні



16 січня минає рік з дня трагічної смерті люблячого сина, чоловіка, дідуся — Анатолія Миколайовича СКОРОХОДА з села Таращанка


Не заросте ніколи та стежина, що провела тебе в останню путь. Похилиться зажурена калина і добрим словом люди пом’януть. Царство Небесне твоїй добрій душі та вічна пам’ять.


Сумуючі мама, дружина, діти, онучка, рідні



18 января — 2 года, как нет с нами Ивана Валерьевича ВАСИЛЬЕВА из села Кануны


Живым тебя представить так легко, что в смерть твою поверить невозможно. Царство Небесное и вечный покой твоей душе. Любим, помним.


Родители, сестричка, крёстный, дед



14 січня пішла з життя дорога наша мама і бабуся — Софія Григорівна МАСЛЕНЧУК


Серце плаче і тремтить душа, скільки б не шукали очі в рідній хаті, — найдорожчої людини вже нема. Як сумно без тебе, рідненька, і серце болить. Царство тобі Небесне. Вічний спокій твоїй душі.


Дочка, зять, син, невістка, онуки



19 січня минає 5 років, як пішла у вічність дорога, рідна матуся та бабуся — Валентина Олександрівна ЯКИМЕЦЬ із села Федорівки


На душі — біль, жаль і сум. Тебе нема і більше вже не буде. Та пам’ять про тебе вічно житиме в наших серцях. Царство Небесне і вічний спокій тобі, рідненька. Пам’ятаємо, сумуємо.


Дочки із сім’ями