Змагаються тенісисти

Змагаються тенісисти

Сезон 2014-го року в обласному настільному тенісі загалом був успішним для збірних міста різних вікових груп. А завершували обласні змагання з цього виду спорту наймолодші: хлопці та дівчата 2003-2004 р.н.
Турнір вже традиційно пройшов на спортивній базі Житомирського технологічного університету, однак цього разу умови були «екстремальнішими», адже температурний режим у спорткомплексі був нижче норми.
У командному заліку серед дівчаток наші збірниці, у складі Дар’ї Орлової та Богдани Головатенко, поступилися за перше місце суперницям із Житомирського району.
В особистому розряді Дарія Орлова замкнула трійку призерок, здобувши бронзу. Хлопці були представлені в експериментальному складі, тож і успіхи — значно гірші. У командному заліку фінішували у нижній частині турнірної таблиці, а в особистому заліку бали приніс лише Тарас Лавренюк, котрий потрапив до фіналу з восьми кращих.
Хлопці з Новоград-Волинського району показали вищий результат як у командному, так і в особистому заліку. Тенісистки зіграли гірше.
В.БУРКОВСЬКИЙ