Міліція протидіє незаконному обігу наркотиків

На території міста співробітниками сектору дільничних інспекторів міліції Новоград-Волинського міськвідділу міліції було затримано 45-річного чоловіка. Він привернув до себе увагу своєю неадекватною поведінкою — помітно нервував і щось міцно тримав у кишені. Згодом мотиви такої поведінки стали очевидними. Після затримання чоловік, у присутності понятих, продемонстрував вміст своїх кишень: із куртки вийняв три медичні шприци з майже 7 мл рідини коричневого кольору, зовні схожою на концентрат маку.
Цього ж дня в ході проведення поверхневого огляду аналогічна отрута була вилучена і в 30-річного звягельчанина. Молодик зберігав при собі медичний шприц об’ємом 10 мл, який був заповнений наркотичною речовиною до поділки 2 мл.
— За даними фактами розпочаті кримінальні провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (Незаконне виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За такі правопорушення чоловікам загрожує ув’язнення на строк до трьох років, — коментує начальник Новоград-Волинського міськвідділу міліції Сергій Рябошапка.
Інна ВОВЧЕНКО, Новоград-Волинський МВ УМВС України в Житомирській області