У районі відкрився волейбольний сезон

У районі відкрився волейбольний сезон

\"У17 січня у с.Пилиповичі у шкільному спортивному залі відбувся традиційний районний турнір з волейболу серед чоловіків, присвячений Герою Радянського Союзу Степану Івановичу Полянському.
До змагань були запрошені кращі команди Новоград-Волинського району та міста. Заявилися 4 команди: ДП «Новоград-Волинське ДЛМГ», минулорічний переможець турніру — команда з с.Майстрів, ВК «Агросоюз» із с.Орепи та збірна сіл Пилиповичі та Великий Молодьків.
На відкритті волейбольних змагань із вітальними словами до учасників звернулися перший заступник голови райдержадміністрації Р.М.Кирилюк та Майстрівський сільський голова О.М.Борисюк, які привітали прихильників здорового способу життя, побажали гарного настрою, міцного здоров’я та перемог. Завідувач сектору сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації В.І.Дейнека розповів про життєвий шлях Степана Івановича.
Після жеребкування, яке провели представники команд на чолі з головним суддею В.В.Стародубом, почалися змагання за коловою схемою. Оскільки команди були гідними одна одної, то й перемоги давалися тільки у третій вирішальній партії. За підсумками шести зустрічей, І місце посіла об’єднана команда сіл Пилиповичі й Великий Молодьків. Друге місце — ДП «Новоград-Волинський ДЛМГ», третє — ВК «Агросоюз».
Команда-переможець отримала кубок, грамоту районної державної адміністрації та грошову премію. Призери — грамоту, грошові нагороди.
Організатори турніру висловлюють щиру вдячність головному спонсору змагань директору ДП «Новоград-Волинський ДЛМГ» С.А.Нусбауму і директору Пилиповицької ЗОШ В.Р.Масловському за надання приміщення для проведення змагань.
П.ПОДКАУРА, головний спеціаліст сектору сім’ї, молоді та спорту РДА