Обласна бронза — перший здобуток наших легкоатлетів у новому році

Обласна бронза — перший здобуток наших легкоатлетів у новому році

\"Обласна14-15 січня у Житомирі відбувся чемпіонат області з легкої атлетики у закритих приміщеннях серед юнаків, юніорів і дорослих. Новоград-волинська команда у складі восьми спортсменів була представлена юнаками і юніорами.
Серед легкоатлетів 1998 року народження і молодших чемпіонкою з бігу на дистанції 60 метрів із бар’єрами стала Анастасія Бойко.
Юля Заінчковська в бігу на 400 метрів фінішувала другою, на дистанції 1000 метрів — третьою.
Два третіх місця — у Анастасії Марчук (60 і 100 метрів).
Тричі другим — на дистанціях 60, 100 і 400 метрів — дістався фінішу Борис Ульянов.
Ці успіхи, а також залікові бали, здобуті Наталією Прилуцькою і Мариною Бондарчук, дозволили звягельській юнацькій команді посісти третє місце серед одинадцяти команд.
Із таким же підсумком завершили змагання юніори (1996-97 роки народження). У цій віковій групі потішив тренера Олександра Універсала Іван Зінчук, котрий став чемпіоном з бігу на дистанції 400 метрів, а також здобув два других місця — на 60 і 100-метрівці.
Срібною призеркою у змаганнях зі штовхання ядра стала Галина Голуб. Чотирикілограмове ядро вона штовхнула на відстань 8 метрів 43 сантиметри, що відповідає нормативу третього дорослого розряду.
Невдовзі на звягельських легкоатлетів чекають нові старти — вищого рівня. 29-31 січня у Запоріжжі відбудеться чемпіонат України, на який у складі юнацької збірної Житомирської області вирушать Анастасія Марчук, Юлія Заінчковська, Анастасія Бойко і Борис Ульянов.
Олег БРЮХАНОВ