Наказ

ВІЙСЬКОВОГО КОМІСАРА НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКО-ЧЕРВОНОАРМІЙСЬКОГО ОМВК ПРО ОГОЛОШЕННЯ МОБІЛІЗАЦІЇ ПРЕЗИДЕНТОМ УКРАЇНИ ОГОЛОШЕНА МОБІЛІЗАЦІЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ, НАКАЗУЮ:

  1. Всім офіцерам, прапорщикам, мічманам, сержантам, солдатам та матросам запасу, які мешкають постійно на території міста Новограда-Волинського та Новоград-Волинського і Червоноармійського районів, які мають мобілізаційне розпорядження або при отриманні персональної повістки військового комісаріату, з’явитися в строк на пункти, вказані в їх мобілізаційних розпорядженнях або персональних повістках. Військовозобов’язаним, тимчасово проживаючим на території міста та районів, негайно вибути до місця постійного проживання і прибути в пункти, вказані в їх мобілізаційних розпорядженнях, а при неможливості — у військовий комісаріат за місцем перебування на військовому обліку.

  2. Офіцерам, прапорщикам, мічманам, сержантам, солдатам та матросам запасу, які не мають на руках мобілізаційних розпоряджень і не отримали повісток військового комісаріату, виїзд за межі району тимчасово забороняється.

  3. Офіцери, прапорщики, мічмани, сержанти, солдати та матроси запасу, які підлягають призову, відповідно до пункту один цього наказу, при прибутті на збірні пункти зобов’язані мати при собі документи та особисті речі, вказані в мобілізаційних розпорядженнях та персональних повістках.

  4. Керівникам підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності та відомчої підпорядкованості, забезпечити явку військовозобов’язаних у строки і на пункти, вказані в мобілізаційних розпорядженнях та персональних повістках.

  5. Керівникам підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності та відомчої підпорядкованості, доставити злагоджену автотракторну, дорожно-будівельну, підйомно-транспортну та іншу техніку в строки і пункти, згідно з нарядом військового комісаріату.

  6. Громадяни України, які не з’явилися при мобілізації в указані строки і пункти, та керівники підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності та відомчої підпорядкованості, а також власники засобів транспорту, які не поставили в установлені строки техніку за нарядом військового комісаріату, несуть відповідальність згідно з законом.

  7. Наказ оголосити в усіх засобах масової інформації міста і районів, роз’яснити на підприємствах, в установах та організаціях, незалежно від форм власності та відомчої підпорядкованості.


С.КАНЮКА, військовий комісар Новоград-Волинсько-Червоноармійського ОМВК, підполковник