Інформація про полон уродженця Новограда, командира «кіборгів» Олега Мікаца виявилася неправдивою

Із сепаратистських інформаційних ресурсів стало відомо, що під час бою у Донецькому аеропорту бойовики терористичної огранізації ДНР взяли у полон 8 «кіборгів», серед яких був командир 93-ї бригади, уродженець Новограда-Волинського Олег Мікац.
Пізніше волонтери спростували цю інформацію, заявивши, що на фото- та відеоматеріалах із полоненими був не командир 93-ї бригади Олег Мікац, а полковник із Житомира Кузьміних Олег Володимирович — командир 90-го батальйону, який був у складі 95-ї бригади, а зараз називається окремий 90-ий десантно-штурмовий батальйон, — повідомляє Інтернет-джерело: http://www.novograd-online.com.ua.
Також волонтер Роман Донік спростував новину про потрапляння Мікаца в полон, заявивши на своїй сторінці у «Facebook», що бачив особисто Олега Мікаца після запуску цього фейку сепаратистськими інформаційними ресурсами.
У міській раді Новограда-Волинського «Звягелю» також підтвердили, що Олег Мікац телефонував у Новоград і запевнив, що інформація про його полон не відповідає дійсності.