Спорткомітет обговорив плани на 2015 рік

Спорткомітет обговорив плани на 2015 рік

21 січня у приміщенні Молодіжного центру відбулось перше в цьому році засідання виконкому ГО «Спортивний комітет міста Новограда-Волинського». На засіданні були присутні 14 чоловік.
На порядку денному були розглянуті наступні питання:

  1. Обговорення проекту нового Закону України «Про фізичне виховання та спорт і Концепції реформування сфери спорту та фізичної культури» стосовно нашого міста.

  2. Пропозиції щодо фінансування спортивних заходів у місті на 2015 рік.

  3. Пропозиції щодо закінчення ремонту спортзалу важкої атлетики ДЮСШ за адресою: вул.Пушкіна, 44.

  4. Пропозиції щодо придбання в комунальну власність спортзалу вільної боротьби у власника О.І.Прокопова.

  5. Пропозиції щодо проживання та харчування спортсменів під час проведення змагань у місті та можливість відкриття міськрайонного спортивно-оздоровчого табору.

  6. Пропозиції щодо проведення чемпіонату України з армспорту серед спортсменів-інвалідів у місті.

  7. Пропозиції щодо співпраці між управлінням у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради та зареєстрованими в місті федераціями та спортивними клубами.


\"СпорткомітетПід час засідання відбувалося жваве обговорення питань. Про реформи у спорті зі змістовною доповіддю виступив директор ДЮСШ В.П.Єрмаков. Стосовно питань спортивного бюджету міста доречні пропозиції внесли депутати міської ради С.М.Мельник, О.М.Дідовець, Ю.Л.Мірзабекян. Із питань співпраці з міською владою, розвитку спортивних баз, проведення цікавих спортивних заходів свої пропозиції внесли В.В.Гордійчук, Г.Д.Данюк, О.С.Гордієнко, Л.В.Плісак, А.К.Ясиневич.
На засіданні виконкому спорткомітету був присутній заступник міського голови С.Ю.Колотов. До речі, Сергій Юрійович не пропустив жодного засідання. Ось і нині він із цікавістю вислухав виступаючих, долучався до дискусій, висловлював своє бачення тих чи інших проблем. Наприкінці Сергій Юрійович високо оцінив співпрацю спортивної громади з міською владою та висловив готовність і надалі долучатись до роботи спорткомітету та спільними зусиллями реалізувати нові проекти.
Спортивна громада зі свого боку подякувала за допомогу та співробітництво і висловила сподівання на подальшу співпрацю в напрямку ефективної політики розвитку спортивної галузі нашого міста.
В.ПОСТІЖЕНКО, голова ГО «Спортивний комітет міста»