Насичені канікули кіокушин-каратистів

Насичені канікули кіокушин-каратистів

\"НасиченіНоворічний маскарад для наймолодших, екскурсійна поїздка до Західної України та хрещенські купання — такими заходами розбавили тривалі зимові канікули своїх вихованців тренери клубу кіокушин-карате.
Тренер Володимир Гусєв спробував себе у ролі Діда Мороза. За діями наставника у новому амплуа спостерігали близько півтори сотні глядачів — наймолодші вихованці та їхні батьки. Дійство, влаштоване власними силами членів клубу, проходило у спортзалі ЗОШ №3 і завершилося врученням подарунків, солодким столом і святковою дискотекою.
Дещо згодом, з 8 по 13 січня, десятеро спортсменів клубу відвідали зимову школу у місті Броди, де поряд із представниками федерацій кіокушин-карате з інших областей провели тренування та здійснили екскурсії історичними пам’ятками Західної України. Зокрема, побачили замки середньовіччя, що збереглися в Золочеві, Підгірцях, Олеську, Підкамені, Бродах, побували у Львові. Як зауважив президент обласної федерації кіокушин-карате Олександр Гордієнко, головною метою поїздки все ж стали не стільки напружені тренування, як відпочинок перед новими спортивними стартами.
\"НасиченіА на свято Водохреща двадцятеро спортсменів клубу (наймолодшому — всього 8 років) на чолі з тренером Гордієнком взяли участь у хрещенських купаннях.
Вже 13-15 лютого на спортсменів чекає новий іспит — атестація на пояси вищого рівня.
Олег БРЮХАНОВ