Туристи платитимуть додатковий збір за ночівлю у Новограді

Рішенням міської ради від 22.01.15 р. №694 «Про встановлення місцевих зборів» встановлено на території міста наступні місцеві збори.

  1. Туристичний збір. Платниками збору є громадяни України, іноземці, а також особи без громадянства, які прибувають на територію міста та отримують (споживають) послуги з тимчасового проживання (ночівлі). Встановлено ставку збору у розмірі 1% від вартості всього періоду проживання (ночівлі) за вирахуванням податку на додану вартість.

  2. Збір за місця для паркування транспортних засобів. Платниками збору є юридичні особи, їх філії (відділення, представництва), фізичні особи-підприємці, які організовують та провадять діяльність із забезпечення паркування транспортних засобів на майданчиках для платного паркування та спеціально відведених автостоянках. Встановлено ставку збору за кожний день провадження діяльності із забезпечення паркування транспортних засобів за 1 кв.м. площі земельної ділянки, відведеної (визначеної) для організації та провадження такої діяльності у розмірі 0,03% від мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного року.


Дане рішення набирає чинності з моменту його офіційного оприлюднення.
За матеріалами відділу інформації та зв’язків