У Житомирі створено «Бойове братство ветеранів АТО»

Громадську організацію під такою назвою створила ініціативна група воїнів 95-ї житомирської бригади. Про це на своїй сторінці у «Facebook» повідомляє офіцер бригади з позивним «Аскольд».
«Після повернення із фронту ми зіткнулися з тим, що більшість заяв із високих трибун про всебічну підтримку учасників АТО, їх сімей, сімей загиблих хлопців залишаються порожніми деклараціями. Так не буде! Наша громадська організація спільно з громадською організацією «Рух Автомайдан Житомир» підписали меморандум, у якому заявляємо про взаємну довіру, підтримку і погодження дій», — написав офіцер.
Серед напрямків роботи бойового братства задекларовано захист законних прав, соціальних, економічних та інших інтересів ветеранів — учасників бойових дій і сімей загиблих побратимів; сприяння наданню оздоровчої, психологічної, моральної і матеріальної допомоги членам організації; юридична допомога та інші важливі моменти.
У повідомленні закликають громадян допомогти у зборі інформації та створенні бази даних усіх бійців, чиї сім’ї потребують вищезазначеної допомоги.