Допоможіть знайти дівчинку!

Допоможіть знайти дівчинку!

\"ДопоможітьНовоград-Волинським МВ УМВС України в Житомирській області розшукується неповнолітня Симеріна Світлана Сергіївна, 24.10.1999 року народження, громадянка України, освіта 8 класів, уродженка та мешканка міста Новограда-Волинського, яка самовільно 26 січня цього року залишила місце свого проживання і до теперішнього часу її місцезнаходження невідомо. Світлана Семеріна до цього неодноразово самовільно залишала місце свого проживання.
Прикмети: на вигляд 15-16 років, худорлявої статури, зріст близько 170 см, волосся темно-русяве (по плечі), очі темні (коричневі), нижня губа випукла, значно більша за верхню, була вдягнена у коротку дублянку гірчичного кольору з капюшоном, на гудзиках, джинсовий комбінезон чорного кольору, шерстяну туніку синього кольору з довгим рукавом, чобітки чорного кольору на платформі (33 розмір), плетену теплу шапку помаранчевого кольору з балабоном.
Міліція звертається до громадян із проханням допомогти розшукати неповнолітню дитину. Усі, хто має будь-яку інформацію щодо місцезнаходження розшукуваної дитини або осіб, причетних до її зникнення, прохання повідомити за телефонами чергової частини Новоград-Волинського міськвідділу міліції: (04141) 5-22-25 або 102.