Вітання 8/2015

Вітання 8/2015











































Поздравляем с прекрасной датой — 90-летием — уважаемого Петра Павловича СУМКИНА


Дорогой муж, отец, дед, прадед! Желаем тебе крепкого здоровья, счастья и оптимизма! Спасибо тебе, что ты у нас есть, мы тебя все любим и мечтаем о твоей 100-летней дате. Мальчишкой ты ушёл на фронт, теперь уж 90 — почти век, дорогой наш человек! Мы здоровья Вам желаем, низко головы склоняем, уважаем седину, победившую в войну! Крепко руку Вам пожмём и букет преподнесём!


Твои жена, сын, невестка, внучки и их мужья, правнучки и правнук, твои уважаемые соседи Нина и Володя



25 лютого вітаємо із Золотим ювілеєм дорогу матусю — Наталію Леонідівну СОРОЧИНСЬКУ


Бажаємо жити довго й щасливо, щоб кожен день був схожий на диво! Хай діти й онуки приносять Вам радість, дорогу до хати забуде хай старість. Живіть у здоров’ї, щасті та силі, літа проти Вас хай будуть безсилі. Ваша енергія, мудрість та сила нехай не згасають ніколи з літами. Душа Ваша чиста, велика й красива та посмішка щира хай буде між нами. Здоров’ям — міцніти, життям — радіти, хай радість приносять онуки і діти. Хай Ваша родина росте, розцвітає, на добрі діла хай Господь наставляє!


Від чоловіка, зятя, невістки, онуків і дітей



23 лютого святкує ювілей Володимир Степанович ШЕВЧУК


Сьогодні — рівно 50 у Вашому житті минає. У цей святковий світлий день, коли настав Ваш ювілей, ми щиро Вас вітаємо, добра і щастя Вам бажаємо. Хай обминають Вас тривоги, хай Бог дасть щастя на путі, хай світла, радісна дорога щасливо стелиться в житті. Тож не старійте і не знайте в житті ні смутку, ані бід, у серці молодість плекайте, живіть до ста щасливих літ!


З любов’ю та повагою дружина Олена, доньки Юлія, Орислава, внучка Аня, зять Дмитро



22 февраля прекрасный юбилей встречает моя любимая, наилучшая мамочка — Людмила КУЛИБАБА


Поздравляю мамочку свою — очень сильно мамочку люблю! Здоровья крепкого хочу ей пожелать, дарить улыбки, никогда не унывать. Решение найти любых проблем, а также — интересных перемен. Весёлых и счастливых дней, обаятельных и преданных друзей, конечно, море счастья пожелаю — точка просится, но всё же продолжаю: радостью наполнен будет дом, уютно и тепло пусть будет в нём. Храни тебя Господь!


С любовью твоя доченька Лерочка, мама, папа, брат Виктор с женой Аллой и племянницами Аннушкой и Софийкой



23 лютого святкують День народження коханий чоловік та двійняшка-сестричка — Григорій та Тамара БІЛЕНКИ


Бажаємо здоров’я багато-багато, хай щастя і мир залишаються в хаті. Хай горе обходить завжди стороною, а радість приходить і ллється рікою. Хай довго сміється сонце і небо, хай Бог береже вас весь час.


З любов’ю дружина і вся родина



22 лютого святкує 55-річний ювілей дорогий батько, дідусь — Валерій Петрович ФРАНЧУК


Летять роки в міжзоряний політ, але душа нехай про це не знає. Хай серце б’ється в ритмі літ, і доброта ніколи не згасає. Хай доля піднесе іще сповна і радості, й наснаги, і здоров’я. Нехай завжди в душі цвіте весна, і серце зігрівається любов’ю!


З любов’ю син Юра, невістка Таня та внуки Вітя, Аня, Наташа



22 лютого вітаємо з 20-річчям Дмитра Миколайовича СРІБНОГО


Добра бажаєм і здоров’я, як чисте небо голубе. Ми із великою любов’ю усі вітаємо тебе. Хай легко працюється, добре живеться, все вміється, множиться і додається. Хай щастя буде на путі, хай світла, радісна дорога щасливо стелиться в житті.


З повагою рідні



24 лютого — 55-річний ювілей зустріне дорога наша Франя Феліксівна КОЗЛОВА


Спасибі, матусю, бабусю, дружино, за те, що теплом зігріваєте нас, за те, що в щасливу і в скрутну годину ми можемо серцем схилитись до Вас. Спасибі, рідненька, за ласку і ніжність, за душу прекрасну, тепло і привітність. Схиляємось всі ми в низькому поклоні і ніжно цілуємо Ваші долоні. Тож зичимо щиро достатку у хаті і років прожити багато-багато. Хай Матір Пречиста завжди Вас тримає, а Бог у житті повсякчас помагає.


З любов’ю та повагою чоловік, діти, невістка, онуки



20 ЛЮТОГО — ДЕНЬ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ


Дорогі земляки! Відповідно до указу Президента України Петра Порошенка, встановлено щорічне відзначення 20 лютого Дня Героїв Небесної сотні — на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції Гідності (листопад 2013 року — лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

За оновлення країни, утвердження прагнень до європейських цінностей заплачено страшну ціну: свої життя віддали найкращі. І більшість із них — молоді, сильні. Ті, хто лише починав жити…

Події листопада 2013 року — лютого 2014 року сколихнули увесь світ. Імена новітніх героїв Революції Гідності уже назавше вкарбовані в серця українців. І наш з вами обов’язок — зробити все від нас залежне, щоб ті смерті не були марними.

Ми сьогодні в скорботі й із великою вдячністю згадуємо Героїв світлої пам’яті Небесної сотні, котрі відтепер постійно споглядатимуть за нами та нашими вчинками. Вічна їм пам’ять!


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови РДА


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Валентину Степанівну ТИНДИКЕВИЧ — 20.02.1923 р.н.

Семена Андрійовича СЕМЕНОВА — 20.02.1931 р.н.

Лідію Йосипівну ФОРМАНЮК — 22.02.1919 р.н.

Вікторію Антонівну АДАМСЬКУ — 22.02.1928 р.н.

Миколу Йосиповича МИХАЛЬЧУКА — 23.02.1920 р.н.

Петра Павловича СУМКІНА — 23.02.1925 р.н.

Галину Флерківну ФАБРИЦЬКУ — 24.02.1934 р.н.

Яніну Андріївну СКАЧКО — 25.02.1929 р.н.

Миколу Івановича ЗОЛОТАРЬОВА — 20.02.1950 р.н.

Віктора Васильовича ЛУЩИКА — 20.02.1965 р.н.

Анатолія Володимировича КОВАЛЬЧУКА — 21.02.1958 р.н.

Валентина Івановича КОЗАЧЕНКА — 26.02.1961 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни