Волейбольний турнір пам’яті героїв-афганців виграла команда лісгоспу

Волейбольний турнір пам’яті героїв-афганців виграла команда лісгоспу

\"Волейбольний15 лютого у спортивному залі ДЮСШ відбувся традиційний районно-міський турнір із волейболу серед чоловіків, присвячений пам’яті земляків, котрі загинули при виконанні інтернаціонального обов’язку в республіці Афганістан. До змагань були запрошені кращі команди Новоград-Волинського району та міста. Заявилися 5 команд: ДП «Новоград-Волинське ДЛМГ», місцева ДЮСШ, команда з с.Несолонь, ВК «Агросоюз» із с.Орепи та збірна сіл Пилиповичі і Великий Молодьків.
Відзначимо, що напередодні звітного турніру закінчився чемпіонат Житомирської області з волейболу серед чоловіків, і так склалося, що збірна команда Новоград-Волинського району та міста стала переможцем чемпіонату. Тож, наші переможці під час церемонії відкриття турніру отримали пам’ятні кубки і грамоти і почули вітальні слова на свою честь.
Після жеребкування команди розділили на дві підгрупи. За підсумками чотирьох зустрічей, переможці підгруп — збірна команда сіл Пилиповичі і Великий Молодьків та ДП «Новоград-Волинський ДЛМГ» — зійшлися у фіналі. На кону — головний трофей — кубок героїв афганської війни та чималий призовий фонд. У напруженій боротьбі, але красиво і переконливо, у трьох партіях перемогу здобула команда ДП «Новоград-Волинське ДЛМГ». За третє місце змагалися команди з с.Несолонь і збірна ДЮСШ. Перемогу святкували молодші.
На церемонію нагородження голова спілки ветеранів афганської війни Ю.М.Шевчук прибув із десятьма своїми бойовими друзями. Після вручення грамот, грошових винагород (а їх отримали всі команди волейбольного турніру), головного призу — кубку, на якому зображені всі місцеві загиблі воїни афганської війни, — присутні виконали Гімн України.
П.ПОДКАУРА, головний спеціаліст сектору сім’ї, молоді та спорту РДА