Вітання 11/2015

Вітання 11/2015



























14 березня вітаємо з 70-річчям люблячу маму — Антоніну Броніславівну МАЛИНОВСЬКУ


Мамо, матусе, голубко сизенька, як же тебе привітати, рідненька. Як руки невтомні твої вшанувати, як зробити, щоб довго з нами була ти. Спасибі, мамо, що живете на світі, за добре серце, за очі привітні, за руки такі роботящі, невтомні, за душу чутливу, турботу і поміч. За добрі поради, безсоннії ночі, дякуєм Богу, що завжди ви поруч. Бажаєм здоров’я міцного довіку, щастя, радості повнії ріки.


З любов’ю і вдячністю твої доньки



14 БЕРЕЗНЯ — ДЕНЬ ЗЕМЛЕВПОРЯДНИКА


Щиро вітаємо всіх жителів Новоград-Волинського краю, хто обрав своєю професією працю на рідній землі, хто турбується про її стан та родючість, про її сьогодення і майбутнє.

Ваша праця, знання і досвід слугують подальшому збереженню й примноженню безцінного багатства — земель України, що є запорукою прискорення економічних і соціальних перетворень. Адже земля — наше основне національне багатство.

Нехай у вашому житті буде більше приємних хвилин, а тимчасові незгоди і негаразди залишаються десь осторонь. Бажаємо вам і вашим родинам міцного здоров’я, добра, благополуччя та нових трудових досягнень.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови РДА


 

18 БЕРЕЗНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКА ПОДАТКОВОЇ ТА МИТНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ


Шановні працівники податкової та митної служби Новоград-Волинського краю! Від усього серця вітаємо вас із професійним святом.

Професії, яким ви присвятили своє життя, — одні з найнеобхідніших в нашому суспільстві. Адже ви стоїте на сторожі національних інтересів нашої країни, захисті внутрішнього ринку та наповненню державного бюджету, ваша діяльність сприяє економічному та соціальному розвитку держави.

Бажаємо вам невичерпного оптимізму, міцного здоров’я, злагоди в сім’ях, добробуту в оселях, успіхів у виконанні високого службового та громадянського обов’язку в ім’я процвітання України.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови РДА


 

15 БЕРЕЗНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА І ПОБУТОВОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ


Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення Новоград-Волинщини! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята.

Ваша сфера діяльності надзвичайно важлива для розбудови та розвитку краю, а також життя громади. Від надійності та якості надання комунальних послуг, від професіоналізму та відповідальності працівників житлово-комунального господарства багато в чому залежить благополуччя кожного будинку, кожної родини, добробут, гарний настрій, а інколи, і здоров’я кожної людини.

Щиро бажаємо вам міцного здоров’я, родинного щастя, миру, злагоди та нових професійних здобутків у нелегкій, але такій потрібній людям справі!


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови РДА


 

15 БЕРЕЗНЯ — ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПРАВ СПОЖИВАЧА


Дорогі земляки! Щиро вітаємо вас з нагоди Всесвітнього дня прав споживача, який щороку проводиться під егідою Організації Об’єднаних Націй.

Права споживачів є основною ознакою сучасного демократичного суспільства з розвинутими цивілізованими ринковими відносинами. Бажаємо всім споживачам України міцного здоров’я, наснаги та сил на відстоювання своїх споживчих прав! Добрих товарів і якісних послуг всім нам!


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови РДА


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Анатолія Івановича КОЗЛОВА — 13.03.1945 р.н.

Петра Івановича ЛАЗАРЕНКА — 14.03.1931 р.н.

Петра Семеновича ШЕВЧУКА — 15.03.1927 р.н.

Ганну Михайлівну ПЕТРОВУ — 15.03.1929 р.н.

Марію Борисівну ПЕТРОВУ — 16.03.1930 р.н.

Ганну Тарасівну ОСІПЧУК — 18.03.1927 р.н.

Віктора Гнатовича САВИЦЬКОГО — 18.03.1928 р.н.

Ядвігу Петрівну КУРОВСЬКУ — 19.03.1922 р.н.

Олександра Георгійовича ПАШКЕВИЧА — 19.03.1944 р.н.

Сергія Олександровича РОЩЕНКА — 15.03.1966 р.н.

Анатолія Адамовича ВАСИЛЬЧУКА — 16.03.1963 р.н.

Андрія Геннадійовича ОСИПОВА — 16.03.1969 р.н.

Дмитра Васильовича БОЄЧКА — 19.03.1940 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни