Волейбол до жіночого свята

Волейбол до жіночого свята

7 березня у спортивному залі Пилиповицької школи відбувся традиційний районний турнір із волейболу серед жінок, присвячений Міжнародному жіночому дню прав жінок та миру, у якому взяли участь понад 50 учасниць із Киківської, Пилиповицької ЗОШ І-ІІІ ст., із сіл Токарева, Броницької Гути та селища Городниця. Щоправда, не вистачало спортсменок із с.Ярунь — переможців минулорічного турніру, які через поважну причину не змогли прибути на змагання.
Головний суддя змагань В’ячеслав Стародуб і головний секретар — Василь Горбовський розподілили учасниць турніру на дві підгрупи. У першій — готовність колективу з Городниці (тренер — О.А.Ксенз) була вищою, і вони переконливо (з рахунком 2:0) перемогли команду з Броницької Гути (тренер — В.Ф.Солощук), отримавши право грати у фіналі. У другій підгрупі після запеклих поєдинків переможцями стали вихованки Киківської ЗОШ І-ІІІ ст. (тренер — О.М.Подоляк).
У фіналі, продемонструвавши дружну колективну, результативну гру, перемогу здобули волейболістки з Городниці (Анастасія Череневич, Олена Ясінська, Діана Кодельчук, Юлія Даманська, Анастасія Михальчук, Лілія Литвинчук, Наталія Валинкевич), які з рахунком 2:0 перемогли спортсменок Киківської школи.
У напруженій боротьбі третє місце посіли дівчата з Броницької Гути, які лише у додатковій, третій партії, виявилися вправнішими за команду з Токарева (тренер — Ю.П.Чижевський).
На церемонії нагородження завідуючий сектором сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації В.І.Дейнека привітав учасниць квітами, а призерів і переможців — грамотами, грошовими преміями та кубком.
Учасники волейбольного турніру вдячні директору Пилиповицької ЗОШ І-ІІІ ст. В.Р.Масловському за надану можливість проведення волейбольного турніру у теплому, чистому приміщенні.
П.ПОДКАУРА, головний спеціаліст сектору сім’ї, молоді та спорту РДА