Каратисти атестувалися і вкотре збирали кошти на допомогу бійцям у АТО

Каратисти атестувалися і вкотре збирали кошти на допомогу бійцям у АТО

В останні дні зими — на початку березня для місцевих каратистів стилю кіокушин було проведено навчально-тренувальні збори, що проходили на базі ЗОШ №3 під особистим керівництвом президента обласної федерації кіокушин-карате Олександра Гордієнка.
У режимі чотириразових щоденних тренувань минули два дні. А розпочалися збори колективною пробіжкою вулицями міста від третьої школи до фортеці, а далі — на пішохідний міст, де пройшло відкрите тренування під гаслом: «Молодь — за спорт».
«У такий спосіб ми, зокрема, висловили своє бачення протидії грипу, який тоді лютував у місті. Підкреслили, що систематичні заняття спортом значно зменшують вірогідність підхопити простуду», — розповів «Звягелю» Олександр Гордієнко.
130 спортсменів під пильним оком тренерського штабу, до якого увійшли Олександр Гордієнко, Володимир Гусєв і Максим Лановий (Житомир), взяли участь у різнопланових тренуваннях, під час яких відпрацювали витривалість, техніку, інші прийоми.
До атестаційного іспиту було залучено 80 спортсменів, майже всі з яких успішно подолали випробування й отримали кваліфікаційні пояси вищого рівня.
Вже традиційно під час масових спортивних заходів каратисти провели збір коштів на допомогу своїм колегам, котрі беруть участь у АТО.
Користуючись нагодою, спортсмени і тренери ви-словлюють подяку директору ЗОШ №3 Н.П.Кобильнік за надання приміщення для проведення зборів, які, до того ж, стали важливим етапом підготовки до чемпіонату України з кіокушин-карате серед спортсменів віком 10-17 років, що пройде 21 березня у Луцьку.
Олег БРЮХАНОВ