Клуб «Фенікс» забезпечив Новоград-Волинщині перше місце

Клуб «Фенікс» забезпечив Новоград-Волинщині перше місце

\"КлубДесятеро спортсменів з обмеженими фізичними можливостями — представники місцевого клубу «Фенікс» — на чолі з майстром спорту України міжнародного класу Олександром Пінчуком із Федорівки надзвичайно потужно виступили на чемпіонаті області з армспорту, що проходив у Житомирі.
Змагання проводилися серед дорослих (чоловіків і жінок) і зібрали понад сотню спортсменів майже з усіх районів Житомирщини. Перед стартом було об’явлено про присвоєння спортивних розрядів за підсумками вдалих виступів на всеукраїнських змаганнях у минулому році. Кандидатами у майстри спорту стали студенти Новоград-Волинського професійного ліцею Микола Потійчук та Іван Ткачук. Перший розряд отримали Андрій Дейнека, студент промислово-економічного технікуму, та Микола Заредін з Івашківки.
Дванадцять команд у спортивній залі технологічного університету помірялись силами у дванадцяти категоріях серед чоловіків та семи категоріях серед жінок. Спортсмени з обмеженими фізичними можливостями давали очки регіонам за місцем власної реєстрації.
За сумою очок перше місце дісталося Новоград-Волинському району, друге місце — у міста Житомира, третє вибороли спортсмени з Андрушівського району.
Отже, перші місця у своїх категоріях здобули Микола Заредін, Микола Потійчук, Геннадій Данюк (усі — з с.Івашківка), Іван Ткачук, Олег Шилов (обоє — Новоград-Волинський), Віктор Захарчук (с.Красилівка) і Тетяна Сергійчук (економіко-гуманітарний коледж).
Другі місця — у Федора Репкова (Новоград-Волинський), Володимира Лук’янчука (с.Колодянка) та Олени Ольшевської (с.Федорівка).
Треті місця — у Миколи Корчебанова, Руслана Лук’янчука (обоє — з с.Івашківка), Сергія Сердюкова, Віталія Фіщука (обоє — з Новограда) і Руслана Захарчука (с.Красилівка).
До збірної області потрапили всі призери з Новоград-Волинщини.
Одночасно було проведено відбір до збірної області серед ветеранів (старше 40 років). Перші місця від нашого регіону у боротьбі на обидві руки завоювали Геннадій Данюк, Віктор Захарчук і Федір Репков. Відзначимо, що ці спортсмени успішно виступають як серед ветеранів, так і в молодших вікових категоріях.
Вже 14 березня (також у Житомирі) відбудеться турнір із армспорту серед юніорів — спортсменів віком до 21 року. Як стверджують місцеві тренери, у молоді є всі передумови підтримати почин дорослих.
Олег БРЮХАНОВ