Звягельчани оновили рекорди України серед тинейджерів!

Звягельчани оновили рекорди України серед тинейджерів!

Урожайним для команди з Новограда-Волинського видався П’ятий відкритий чемпіонат України з пауерліфтингу, жиму штанги лежачи і станової тяги (WPAU-2015), що проходив у Луцьку 13-14 березня.
Чемпіоном України серед тинейджерів (16-17 років) у ваговій категорії до 67,5 кг став Назар Сокол, подолавши штангу вагою 160 кг. Це дало йому змогу виконати норматив майстра спорту і стати абсолютним чемпіоном України серед тинейджерів вікової категорії 16-17 років.
У цій же віковій категорії змагалися й дівчата. Абсолютною чемпіонкою України серед тинейджерів стала Людмила Сус із результатом 125 кг. Це — перше місце у ваговій категорії до 60 кг, виконаний норматив майстра спорту і новий рекорд України.
У ваговій категорії до 56 кг чемпіонкою України серед тинейджерів стала Олена Пилипчук із результатом 112,5 кг. Вона, до того ж, посіла друге місце в абсолютному заліку, виконавши норматив кандидата в майстри спорту і також встановивши рекорд України!
Срібним призером чемпіонату України у відкритій віковій категорії став тренер команди Вадим Омельчук. Його результат — 235 кг у ваговій категорії до 110 кг.
Відзначимо, що загалом у чемпіонаті взяли участь близько 300 спортсменів з усієї України.
Олег БРЮХАНОВ