У терцентрі сміялися досхочу

«Добрий сміх не б’є, не мучить — він на світі жити учить. Тим і бажаний для всіх, любі гості, добрі люди, смійтеся на повні груди!» — такими віршованими вітаннями розпочався захід «Смійтеся на здоров’я!», присвячений Дню гумору. У ньому взяли участь всі підопічні терцентру.
У залі панувала святкова атмосфера: виступали підопічні, які відвідують літературний гурток «Ентузіаст». У виконанні Миколи Гаскевича, Рими Ковальчук, Чаговець Валерія, Скворцової Світлани, сестер Прокоф’євих Тетяни та Анни, Кузьменко Андрія та Осінської Вероніки були поставлені міні-сценки.
З музичним вітанням виступив ансамбль «Осінь». Маленька зірочка Машенька Валінкевич на закінчення подарувала пісню «Сто відсотків щастя бажаю всім».
Додам, що минулого місяця була поставлена п’єса Михайла Старицького «Ой не ходи, Грицю, та й на вечорниці», яку підготували також наші підопічні. Окрім літературного гуртка та ансамблю «Осінь», у територіальному центрі відкрито комп’ютерний клас.
На закінчення хочу висловити подяку всім, хто відвідує наш міський територіальний центр, і запросити до нас людей із обмеженими фізичними можливостями та пенсіонерів.
Р.РОМАНЧУК, культорганізатор міського територіального центру