Коротко...

ЗРІС ТАРИФ НА ТЕПЛОПОСТАЧАННЯ ДЛЯ БУДИНКІВ ІЗ ЛІЧИЛЬНИКАМИ
У відповідності до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, №644 від 03.03.15 р., з 1 квітня 2015 року комунальному підприємству Новоград-Волинської міської ради «Новоград-Волинськтеплокомуненерго» встановлено тариф на теплову енергію для потреб населення — 615,38 грн. за 1 Гкал (із ПДВ). Цей тариф запроваджено для будинків, що обладнані побудинковими приладами обліку теплової енергії. Нагадаємо, що попередньо діючий тариф складав 349,91 грн. за 1 Гкал (із ПДВ), тобто, підвищення становить 75%. При цьому для будинків без теплових лічильників тариф наразі залишився незмінним — 8,23 грн. за опалення 1 кв. м площі, — повідомили «Звягелю» у місцевому «Теплокомуненерго».
Олег БРЮХАНОВ

ОПАЛЮВАЛЬНИЙ СЕЗОН ЗАВЕРШИТЬСЯ 14 КВІТНЯ
Відповідно до розпорядження міського голови від 07.04.2015 р. №66 (о), опалювальний сезон у Новограді-Волинському завершиться 14 квітня 2015 року. Згідно із зазначеним розпорядженням, Новоград-Волинській КЕЧ, комунальному підприємству Новоград-Волинської міської ради «Новоград-Волинськтеплокомуненерго» завершити опалювальний сезон з 08:00 14.04.2015 року (крім лікувальних корпусів міськрайТМО).
ПОДЯКА ЗА ПРИБИРАННЯ МІСТА
Міська влада висловлює щиру подяку всім, хто протягом березня долучився до прибирання і продовжує дбати про чистоту в місті. Зокрема, активістам громадських організацій «Січ», «Самопоміч», представникам «Самооборони», активістам навчальних закладів за прибирання території біля фортеці, берегів р.Смолка і Случ; представникам міської організації політичної партії ВО «Свобода» — за прибирання частини узбіччя по вул.Гоголя (мікрорайон «Морське»); спільноті «Зелена Варта. Новоград» — за прибирання берегу р.Случ (від пішохідного мосту до міського пляжу); членам молодіжного клубу активного покоління «NIKA» — за прибирання території біля літака (мікрорайон «Світанок»); членам міської громадської молодіжної організації «Лідер» Палацу дітей та молоді — за прибирання берегів р. Смолка; іншим підприємствам, установам, організаціям, осередкам політичних партій, релігійних громад та громадських організацій, навчальним закладам, а також небайдужим громадянам міста.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради

ГРАФІК «ГАРЯЧИХ ЛІНІЙ» НА КВІТЕНЬ
До відома мешканців міста подаємо графік «гарячих ліній» на квітень у спеціалізованій службі «Телефон Довіри» за номером: 15-07, з 14:00 до 17:00:
16.04 — «Протидія насильству та торгівлі людьми»;
23.04 — «гаряча лінія» надання інформації щодо Всеукраїнської акції «Почуйте всі»;
30.04 — «Гендерна рівність».

Щоденно, з 8:00 до 17:15, «гаряча лінія» з виявлення, згідно з повідомленнями, найуразливіших категорій населення, в тому числі сімей із дітьми, одиноких громадян похилого віку, осіб із функціональними обмеженнями з метою недопущення нещасних випадків, бездоглядності, порушення безпеки життєдіяльності.
Щоденно, з 8:00 до 18:00, крім святкових та вихідних днів, за номером: 15-07 працює «гаряча лінія» з консультування сімей військовослужбовців, мобілізованих до Збройних Сил України, вимушених пе­­ре­селенців, біженців з Автономної Республіки Крим, Луганської, Донецької областей.
Н.БОРИС, директор МЦСССДМ