Вітання 17/2015

Вітання 17/2015















































28 квітня святкує ювілей чудова жінка, лікар від Бога, завідуюча дитячим інфекційним відділенням — Людмила Адамівна КОРДОН


Летять роки в міжзоряний політ, але душа нехай про це не знає. Хай серце б’ється в ритмі літ і доброта ніколи не згасає. Хай доля піднесе іще сповна і радості, й наснаги, і здоров’я. Нехай завжди в душі цвіте весна і серце зігрівається любов’ю.


З великою повагою Ваш колектив



26 апреля празднует юбилей Ирина ЧЕМЕЛЕВА


Сегодня — День рождения у мамочки любимой, у самой преданной жены и чуточку ревнивой. Так пусть же непременно все желания, мечты, и цели долгожданные мы все осуществим! Тебе мы преподносим все любимые цветы, мамуля наша, радуйся и жить не торопись.


С любовью муж и доченька Юлечка



20 квітня виповнилося 16 років нашому дорогому синочку — Владиславу Григоровичу ТИМОЩУКУ


Синочку рідненький, синочку наш милий, тебе вітаємо цієї днини. Дякуємо Богу за все, що дає, ну, а найперше, що ти у нас є. Любий наш сину, яснеє милеє сонце, хай добро проміниться у твоє віконце, дощиком рясним пада з неба щастя, хай тобі, рідненький, все на світі вдасться. Виростай здоровим, мудрим та слухняним, щоб завжди пишались твої тато й мама.


З любов’ю тато, мама, бабуся та всі рідні



23 квітня святкувала ювілей кохана жінка, любляча мама, турботлива бабуся — Віра Степанівна РАЮК


Мамо, матусе, голубко сизенька, як же тебе привітати, рідненька? Як руки невтомні твої вшанувати, як зробити, щоб довго з нами була ти? Все в цьому світі можна придбати, тільки єдина у кожного мати. Боже, пошли їй сили й здоров’я, щастя у дітях, ясного неба, більш для матусі нічого не треба.


З любов’ю всі рідні



20 квітня відсвяткував ювілей Юрій Хомич ЗАХАРЧУК


Тобі сьогодні, рідний, — сімдесят! Із вдячністю ми хочемо вітати тебе за мудрість батьківських порад і за уміння всім завжди допомагати. За приклад чоловіка й сім’янина і за могутні руки золоті. Нехай Господь пошле тобі благословення, нехай здоров’я й сил дарують всі святі.


З любов’ю дружина, син, донька, невістка, зять, внуки, правнуки



21 апреля отмечала День рождения Светлана Григорьевна СОСНИНА


Хотим поздравить с юбилеем и пожелать вечной весны в душе, чистого неба над головой, крепкого здоровья, материального благополучия, счастья.


С любовью муж, сыновья, невестки, внуки



26 апреля с юбилеем поздравляем Любовь Степановну ПИЩУЛИНУ


Всех благ тебе земных желаем — за душу человеческую и простоту. Желаем здоровья, как в двадцать пять, и на свадьбе внуков танцевать.


С любовью муж, дети, внучка



24 квітня 90-річний ювілей святкує дорога нашому серцю людина, наша перша вчителька — Валентина Яківна КРАСНОВА


Щиро вітаємо Вас з поважним ювілеєм! Зичимо щастя, зичимо долі, щоб хліб і до хліба було в Вас доволі, чаша здоров’я нехай не міліє, завжди збуваються задуми-мрії. Щоб радістю й миром були Ви багаті, щоб горя і смутку не знали у хаті.


З великою повагою, вдячністю та любов’ю учні 1-Б класу середньої школи №1 імені Лесі Українки 1966 року



25 квітня святкує 60-річний ювілей наша дорога матуся, любляча дружина та турботлива бабуся — Олена Степанівна Гапончук


Наша мила і люба, найкраща у світі, бажаємо щастя, даруємо квіти. Щоб сонце і зорі плекали тепло, щоб завжди здоров’я у тебе було. Щоб смутку не знала, — ми просимо долі, добра тобі й радості, рідна, доволі. Бо людям для щастя багато не треба — сімейного затишку й мирного неба!


З любов’ю чоловік, діти й онуки



26 КВІТНЯ — ДЕНЬ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ


Дорогі земляки! Трагедія, яка сталася 26 квітня 1986 р. на Чорнобильській АЕС, навічно відбилася в людських долях та відізвалася численними проблемами у багатьох країнах світу. Беззаперечно, це одна із найтрагічніших сторінок нашої історії, відлуння якої ще довго буде ятрити наші душі, а її наслідки ще не раз торкнуться кожної людини.

Ми ніколи не повинні забути героїзму ліквідаторів наслідків Чорнобильської аварії. Схиляємо голови перед вашою стійкістю та мужністю, проявленими у боротьбі з найбільшою техногенною катастрофою в історії України. Зичимо вам та вашим рідним доброго здоров’я, життєвої енергії, родинного затишку, щастя, миру й злагоди.

Вічна пам’ять тим, чию долю обірвав смертоносний зруйнований реактор.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, заступник голови районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Марію Петрівну ЛАДІКОВУ — 24.04.1921 р.н.

Флоріана Федоровича ВАЛІНКЕВИЧА — 28.04.1923 р.н.

Івана Миколайовича ЧЕРВІНСЬКОГО — 29.04.1965 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни