На футбольних полях області й району відкрито сезон-2015!

Свою боротьбу за цьогорічний кубок Житомирської області з футболу, присвячений пам’яті героїв Небесної Сотні, новоград-волинський «Авангард» розпочав зі стадії 1/8 фіналу, де в суперники жереб підкинув «Зорю-енергію». Перший матч «Авангард» провів на виїзді і завершив його з рахунком 1:1 (матч-відповідь відбудеться у суботу, 25 квітня, о 14:00, на стадіоні «Авангард»).
Цікаво, що у матчах цього раунду дещо несподівано чемпіон та чинний володар кубку Житомирської області з футболу СК «Коростень» розіграв «суху» нічию з ФК «Миропіль», а інший представник Коростеня — ФК «Локомотив» — також не зміг здолати опір «Пулин» — 0:0.
Тим часом набирає обертів «Кубок весни-2015», який розігрується між командами Новоград-Волинського району. 18 квітня відбулися ігри групового етапу, в яких визначилися чвертьфіналісти. За результатами жеребкування, утворилися наступні пари: «Лісгосп» — «Смолка», «Ветерани» — ФК «Броницька Гута», ФК «Ярунь» — ФК «Майстрів» та ФК «Барвинівка» — ФК «Чижівка». Ігри цієї стадії відбудуться у неділю, 26 квітня.
Олег БРЮХАНОВ