Нарада «Про стан підвищення ефективності протидії дитячої злочинності»

Новоград-Волинською міжрайонною прокуратурою за участю керівників прав2оохоронних органів, органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування міста Новограда-Волинського та Новоград-Волинського району 30 квітня проведено міжвідомчу нараду з порядком денним: «Про стан підвищення ефективності протидії дитячої злочинності».
Проведення цієї наради було обумовлено наявністю низки проблемних питань, а саме: зростання злочинності серед неповнолітніх, неналежна індивідуально-профілактична робота з неповнолітніми з попередження вчинення ними правопорушень та злочинів, які потребують комплексного вирішення з об’єднанням зусиль правоохоронних органів, органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування. Учасникам наради звернуто увагу на недостатність заходів, що вживаються.
За результатами проведення міжвідомчої наради прийнято постанову, якою передбачено вжиття спільних профілактичних заходів, спрямованих на подальші дієві скоординовані дії та підвищення ефективності роботи щодо протидії дитячої злочинності.
Г.ГРЕСЬКО, новоград-волинський міжрайонний прокурор, радник юстиції