Поминання 19/2015

Поминання 19/2015























Земний шлях — короткий, пам’ять — вічна...


10 травня минає 40 днів, як залишив нас назавжди Любомир Ярославович МАЛЕТИЧ


Світла, мудра людина, великий інтелектуал і доброзичливець, завжди ніс високу життєву мораль, а ще — заповідав всім щиру любов до ближнього та України.

Дуже важко без тебе, дорога наша Людино!


У глибокій скорботі діти, онуки, рідні та близькі



8 травня минає 10 років світлої пам’яті дорогого татуся, люблячого дідуся, прекрасної людини — Анатолія Івановича КАРПОВИЧА


Низько вклоняємося перед світлою пам’яттю дорогого татуся. У наших серцях назавжди залишився біль і смуток непоправної втрати. Ні час, ні роки не зітруть у наших серцях найкращі спогади, любов і вдячність до Вас. Нехай Господь дарує Царство Небесне і Вічну Пам’ять, а свята земля береже Ваш сон. Хто пам’ятає, — пом’яніть добрим словом і щирою молитвою. Вічний спокій Вашій світлій душі.


Вічно сумуючі дочка, зять, син, невістка, онуки, правнуки та всі рідні



12 мая исполняется 5 лет, как ушла из жизни дорогая жена, отличная мама, бабушка — Валентина Васильевна РОМАНОВА


Мы тебя очень любим...



10 травня — 40 днів, як немає з нами нашої мами, бабусі — Антоніни Олексіївни КОЗИЦЬКОЇ


Якби могли Ви довше жити, — були б щасливі ми, онуки, діти. Але не в силах ми змінити Господню волю у житті. Ми будемо Вас вічно пам’ятати — була найкраща в світі мати. Таких, як Ви, не забувають, таких лиш вічно пам’ятають. Царство Вам Небесне. Пам’ятаємо, сумуємо.


Дочки, зяті, онуки, всі рідні



40 днів, як немає з нами люблячого сина, чоловіка, батька, дідуся — Володимира Степановича ТРОЦЬКОГО


Як швидко плине час… Пішов від нас ти так раптово й дужє рано. Ніхто не знав, не відчував біди. Тепер на серці тривожна рана, бо ти пішов не на годину — назавжди. Що ж, рідний наш, ти вже не з нами, у світлих спогадах живи. Таких, як ти, не забувають, таких лиш вічно пам’ятають. Царство тобі Небесне, рідний.


Сумуючі мама, дружина, діти, онуки та всі рідні