Вітання 19/2015

Вітання 19/2015



















































9 травня — ювілей у найкращої матусі, люблячої бабусі, дорогої тещі — Катерини Григорівни ГОВДЕНКО


Рідненька бабусю і мамочко мила! Спасибі, що ти нас з любов’ю зростила! Хай весни до тебе летять журавлями, щоб ти не старіла, рідненька, з роками. Дозволь, наша рідна, тебе привітати, келих піднести, ніжно-ніжно обняти, сказати найкращі для тебе слова, щоб ти здорова завжди була! Живи у здоров’ї, у щасті, у силі, літа проти тебе хай будуть безсилі. Нехай зозуля для тебе кує щоліта многая, многая, многая літа!


З любов’ю та повагою дочка, внучка, зять



8 травня зустрічає ювілей найдорожча у світі донечка, кохана дружина, турботлива матуся та чарівна, щира людина — Ольга Василівна НОВИЧЕНКО


Дорога наша Олечко, вітаємо тебе з ювілеєм! Прийми найщиріші вітання. Хай сміється доля, мов калина в лузі, в колі щирих, вірних і хороших друзів, зичим тобі щастя, радості, тепла, успіхів, здоров’я, злагоди й добра. Хай крокують поруч вірність і кохання, хай здійсняться мрії і твої бажання.


З любов’ю батьки, чоловік, донечка, сім’ї Митяїв та Назаренків



10 травня святкує 80-річний ювілей Олександр Денисович НАРОЛЬСЬКИЙ


Вітань тобі, як пролісків весною, і ми свої даруєм в ювілей. Щоб дихала душа лише красою, любов’ю милих внуків і дітей. Повагою і вдячністю людською, за чистоту високих устремлінь! Хай доля буде світлою й ясною й милує неба дивна голубінь, і кличе знову Вас творити те, що дає снагу Вам довго жити! І кожнім дню, як в юності, радіти і берегти, як щастя, кожну мить.


З любов’ю сестри Людмила, Вікторія та брат Микола та родини Кутових, Нарольських, Шарапових



8 травня виповнюється 16 років нашій дорогій Діані Володимирівні БОЙКО


Щиро вітаємо! Хай веде тебе вдала дорога у щасливі життєві краї, хай збуваються з ласки Бога заповітні мрії твої. Удачі — у всьому, добра і тепла, хай будуть в навчанні відмінні діла, хай сонце на небі сяє щодня, а щастя й здоров’я тебе не мина.


Уся любляча родина



8 травня святкує свій ювілей любляча дружина, мати та бабуся — Галина Купріянівна СЕРГІЙЧУК із с.Велика Цвіля


Наша мила і люба, найкраща у світі, бажаємо щастя, даруємо квіти. Щоб сонце і зорі плекали тепло, і щоб завжди здоров’я у тебе було. Щоб смутку не знала, — ми просимо долі, добра тобі й радості, рідна, доволі. Бо людям для щастя багато не треба — сімейного затишку й мирного неба! Живи ти ще довго, рідненька, на світі, і будемо всі ми за тебе радіти.


З любов’ю чоловік, діти, внуки та вся рідня



Шанованій людині, учителю за покликанням і в душі — Олександру Денисовичу НАРОЛЬСЬКОМУ — виповнюється 80 років!


Колектив ЗОШ №9 І-ІІІ ступенів вітає Вас з ювілеєм. Нехай добро щоднини прибуває, як струмінь чистої, джерельної води, хай зло далекими стежками обминає, а радість зустрічається завжди. Хай стелить доля ясен-цвіт на щастя, на здоров’я та многая літ!


З повагою колектив ЗОШ №9 І-ІІІ ступенів



14 травня святкує своє повноліття улюблена донечка, внучка, племінниця — Наталья Олександрівна САВЧЕНКО


Хай щастя сьогодні зорею світить, вісімнадцять — найкраща пора, для тебе — усі найчарівніші квіти, ласкаві, ніжні і добрі слова. Хай юність й краса твої процвітають, а доля успіх безцінний несе, теплом і любов’ю завжди очі сяють, й задумане здійсниться все!


З любов’ю твоя родина


 

8 ТРАВНЯ — ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ В УКРАЇНІ


Дорогі земляки! Указом Президента, з нагоди перемоги над нацизмом у Європі та завершення Другої Світової війни, 8 травня в Україні встановлено День пам’яті та примирення.

Найкривавіша в історії світу війна принесла українцям незліченні жертви й страждання, руйнацію. Гірка доля не оминула жодної української родини. Сьогодні навіть важко уявити масштаб випробувань, болю і горя, що випали на долю минулих поколінь.

Тож віддаймо шану всім українським борцям, які в час воєнного лихоліття визволяли рідну землю від фашистських загарбників. Схилімо голови перед мільйонами невинних жертв, яких забрала війна.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, заступник голови районної ради


 

8 ТРАВНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА І ЧЕРВОНОГО ПІВМІСЯЦЯ


Від щирого серця вітаємо працівників та активістів міськрайонної організації товариства Червоного Хреста і Червоного Півмісяця з професійним святом. Цей день об’єднує мільйони людей в усьому світі, для яких допомога іншим стала справою життя, покликом серця.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, заступник голови районної ради


 

9 ТРАВНЯ — ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ


Шановні ветерани, учасники Великої Вітчизняної війни, трудівники тилу, солдатські вдови та діти війни Новоград-Волинського краю! Сердечно вітаємо вас із 70-річчям Великої Перемоги.

Свято Перемоги назавжди залишиться в історії нашого народу символом героїчного минулого, величі духу і мужності людей, які пройшли вогняними шляхами жорстокої війни. Ми пам’ятаємо про тих, хто, не шкодуючи власного життя, сил і здоров’я, захищав рідну землю. Схиляємо голови перед ветеранами, які пронесли через усі лихоліття любов до Батьківщини і бажання бачити її заможною та квітучою.

Доземний уклін живим і вічна пам’ять загиблим!


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, заступник голови районної ради


 

10 ТРАВНЯ — ДЕНЬ МАТЕРІ


Дорогі Матері! Щиросердечно вітаємо вас зі святом — Днем матері!

Це одне з найзворушливіших свят, тому що кожен із нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в душі єдиний і неповторний образ — образ своєї мами, яка все зрозуміє і буде самовіддано любити, незважаючи ні на що. Низький уклін вам за ваше терпіння та ласку, за перші колискові та першу науку, турботу та мудру пораду, сердечне тепло та розуміння. Ваша молитва й любляче серце є нашим оберегом, нашим ангелом-охоронцем.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, заступник голови районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Бориса Фроловича ПЛОТНІКОВА — 01.05.1926 р.н.

Григорія Андрійовича ДМИТРАШКА — 01.05.1927 р.н.

Григорія Якимовича БАНЦЕРА — 01.05.1931 р.н.

Миколу Андрійовича ПАШКІВСЬКОГО — 01.05.1932 р.н.

Бориса Степановича КОЗЛОВА — 05.05.1926 р.н.

Ніну Петрівну БУДНИК — 06.05.1951 р.н.

Олександру Миколаївну КАРАСЕНКО — 08.05.1924 р.н.

Юрія Євгеновича ПАНФЕЛЮКА — 01.05.1964 р.н.

Юрія Петровича ХОМЕНКА — 02.05.1964 р.н.

Анатолія Григоровича КОВАЛЬЧУКА — 03.05.1963 р.н.

Володимира Івановича ПРОКОПЧУКА — 04.05.1963 р.н.

Юрія Антоновича КУШНІРА — 07.05.1949 р.н.

Ігоря Олександровича БУКОВСЬКОГО — 07.05.1964 р.н.

Миколу Степановича КРАВЧУКА — 08.05.1960 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни