www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 19/2015

08 Травня 2015 | Оприлюднив: | 20 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Чиї штани рівні на всі сторони? А. Мюнхгаузена. Б. Діогена. В. Піфагора. Г. Колобка.
  2. Пляшку чого прийнято розбивати об борт корабля під час спуску його на воду? А. Води. Б. Пива. В. Шампанського. Г. Горілки.
  3. Гвідон — це... А. Сорт темного пива. Б. Протизаплідний засіб. В. Нічна ваза з ручкою все­редині. Г. Герой казки Пушкіна.
  4. Хто вважав себе «в меру упитанным мужчиной в самом расцвете сил»? А. Мушкетер Портос. Б. Барон Мюнхгаузен. В. Сергій Сивохо. Г. Карлсон, який живе на даху.
  5. Італійський авантюрист, який свого часу обвів навколо пальця чи не половину Європи, закінчивши свій життєвий шлях засудженим у фортеці за вироком інквізиції. А. Аль Капоне. Б. Катані. В. Каліостро. Г. Казанова.
  6. Кінь О.Македонського. А. Цеденбал. Б. Децибел. В. Буцефал. Г. Цедибіл.
  7. Марка англійського автомобіля вищого класу. А. «Ягуар». Б. «Леопард». В. «Тигр». Г. «Рись».
  8. Який з океанів має найбільшу площу? А. Тихий. Б. Атлантичний. В. Індійський. Г. Північний Льодовитий.
  9. Що ще, крім малярії, переносить малярійний комар? А. Сказ. Б. Пташиний грип. В. Жовту лихоманку. Г. Гонорею.
  10. Малазійська одиниця ваги, рівна 60 кг. А. Пікуль. Б. Капіца. В. Хакамада. Г. Путін.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №19: 1. В. 2. В. 3. Г. 4. Г. 5. В. 6. В. 7. А. 8. А. 9. В. 10. А. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.