«Авангард» впевнено перемагає у першому матчі 1/4 фіналу

«Авангард» впевнено перемагає у першому матчі 1/4 фіналу

Похмура дощова погода суботнього вечора, 2 травня, не відлякала декілька сотень вболівальників від споглядання із трибун першого чвертьфінального матчу кубку області пам’яті героїв Небесної Сотні. Суперником місцевого «Авангарду» виступила команда з Баранівки.
Господарі поля краще контролювали м’яч, володіли ініціативою і, природно, створили більше гольових нагод. Щоправда, втілити свою ігрову перевагу в гол вдалося аж під завісу першого тайму. Зручною передачею у штрафний майданчик суперника скористався Ярослав Корнійчук — 1:0!
У другому таймі «Авангард» залишився в меншості. Отримавши дві жовті картки, достроково пішов з поля Олександр Унтілов. Утім, навіть маючи на одного польового гравця менше, команда господарів продовжила атаки на ворота ФК «Баранівка», що невдовзі принесло результат — 2:0 (знову відзначився Корнійчук).
Наприкінці матчу стався прикрий епізод з одним із футболістів гостьової команди. Внаслідок ігрового моменту він невдало впав, зазнавши серйозної травми. Поле гравець із Баранівки покинув на ношах і одразу ж каретою «швидкої», яка чергувала на матчі, був доставлений до лікарні. Як повідомили «Звягелю» у травматологічному відділенні міськрайТМО, футболіст зазнав ушкодження ключиці.
Невдовзі після цього арбітр просигналізував про закінчення гри, зафіксувавши перемогу «Авангарду» — 2:0. Матч-відповідь відбудеться 9 травня.
В інших чвертьфінальних парах є доволі несподівані результати. Так, СК «Коростень» вдома поступився малинському «Залізничнику» — 2:3. Ще одна коростенська команда — «Локомотив» — розійшлася миром на виїзді з ФК «Олевськ» (1:1). «Зоря» (Романівський район) досі очікує на свого суперника по 1/4 фіналу.
Олег БРЮХАНОВ