Успішний виступ — другий рік поспіль

Успішний виступ — другий рік поспіль

\"Успішнийпродемонстрували ново­градські боксери — вихованці СК «Євробокс» і ДЮСШ — на Всеукраїнському турнірі з боксу серед юнаків та дівчат 1999 р.н. і молодших, що проходив у Нетішині (Хмельницька область). Цього разу змагання були проведені на підтримку воїнів-учасників АТО.
«На цьому турнірі, що зібрав понад 300 спортсменів із різних областей України, наші боксери під керівництвом тренерів Олександра Нагорнюка та Ігоря Саулевича показали високий рівень підготовки, нерідко виграючи поєдинки достроково, у тому числі й фінальні», — розповів «Звягелю» Леонід Плісак, президент міської федерації боксу і клубу «Євробокс».
У кожній категорії було заявлено по вісім учасників. Здобувши по три перемоги, перші місця посіли учень гімназії Олексій Плісак (категорія 30 кг), Артур Михнюк (37 кг, СШ №4), Іван Зембицький (34 кг, ЗОШ №2) і Максим Красицький (56 кг, ЗОШ №10).
Срібними призерами (по дві перемоги) стали Іван Ковальчук (33,5 кг) та Іван Скопець (26 кг). Треті місця — Ілля Кулявець (52 кг) і Максим Михнюк (40 кг).
За перше командне місце команда з Новограда-Волинського була відзначена пам’ятним кубком.
Олег БРЮХАНОВ
Фото О.НАГОРНЮКА