Поліцейські розшукали причетну до крадіжки грошей у пенсіонерки

Дільничні офіцери поліції Новоград-Волинського районного відділу під час з’ясування обставин крадіжки з будинку 81-річної пенсіонерки запідозрили в діянні давню знайому жінки. Під час детальнішої перевірки інформація підтвердилась. Нині їй може загрожувати кримінальне покарання.
9 березня до поліцейських звернулася 81-річна жителька с.Курчиці із заявою про викрадення грошей з її оселі.
Як з’ясувалося, кілька днів тому до бабусі приходила колишня сусідка з проханням позичити 100 грн. Жінка дістала зі сховку заощадження та позичила названу суму 28-річній знайомій.
Дільничні офіцери встановили, що згодом молодиця повернулася до оселі пенсіонерки і, скориставшись її відсутністю, зламала навісний замок та зайшла всередину. Там жінка швидко знайшла гроші пенсіонерки та забрала їх.
Поліцейські розшукали підозрювану в с.Осовому Ємільчинського району. Вона розповіла, що вкрадені 5 тисяч гривень витратила в супермаркетах на продукти харчування та спиртне.
За цим фактом триває розслідування за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України. Відповідно до чинного законодавства, таке діяння карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.
Новоград-Волинський районний відділ поліції