Звягельські поліцейські вилучили наркотичні речовини в жителя району

Звягельські поліцейські вилучили наркотичні речовини в жителя району

9 березня дільничні офіцери поліції виявили в жителя району, ймовірно, наркотичні речовини. За цим фактом розпочато досудове розслідування.
Близько 17 години в с.Суслах Новоград-Волинського району поліцейські зупинили підозрілого чоловіка. Під час проведення поверхневої перевірки дільничні офіцери поліції виявили в нього паперовий згорток із подрібненою рослинною масою зеленого кольору.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група та вилучила в молодика виявлене.
Як виявилося згодом, 33-річний житель району раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок та злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.
У межах кримінального провадження виявлене направлено на експертне дослідження до Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.
Розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального Кодексу України, що карається штрафом від 1 тисячі до 3 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 5 років.
Новоград-Волинський районний відділ поліції