У каратистів — п’ять медалей

Доволі численна команда звягельчан у складі 16 чоловік побувала на одному з найбільших в Україні турнірів із карате, що проходив у Чернівцях під назвою «Чернівці-OPEN-2015». Заразом із закордонними командами — із Азербайджану і Молдови — всього назбиралося аж 515 учасників, котрі представляли 36 клубів.
В активі новоград-волинців — 5 призових місць. Срібними призерами стали Олександра Толченова (12 років), Антон Сергійчук (14 років) та Олександр Довгалюк (11 років). Треті місця — у 9-річної Дарини Ковальської та 14-річного Дмитра Іванова.
А напередодні цих змагань і Новоград-Волинський став місцем проведення відкритого дводенного тренувального марафону під керівництвом голови Житомирської обласної федерації карате Петра Корнійчука. Крім місцевих вихованців ДЮСШ і клубу карате «Січ», до участі долучилися спортсмени й тренери з Білорусі, а також представники клубів із Києва, Львова, Житомира (2 клуби) і Коростеня, — розповів «Звягелю» останні новини з життя новоградського карате тренер клубу «Січ» Вадим Рибачок.
Олег БРЮХАНОВ